Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi/bi lányok nektek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi/bi lányok nektek mi a lány ideálotok?

Figyelt kérdés

Össze jönnétek e egy olyan lánnyal aki tomboy (rövid haj,fiús lányos ruhák) és jár edzeni de viszont lelkileg általában lányos

és érzékeny?

Ti nektek milyen az ideális lány? Vagy mit néztek meg először egy lányon? A válaszokat előre is köszönöm :)

2019. okt. 13. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekem abszolút a lányos lányok jönnek be. A tomboyok nem az eseteim. Ha már lány legyen lányos.:) Legyen szép legyen azért egészen jó alakja hosszabb haja mint nekem is. Szerintem nem lehet valamit előszőr megnézni mert nyilván az öszzkép az első amit látsz de aztá az arc.
2019. okt. 18. 09:15
 12/15 Hemingway válasza:
63%
Nekem csakis csajos csajok jönnek be. Legyen melle és ápolt. A test alkat mindegy, felőlem kövér is lehet. ☺️
2019. okt. 21. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Én a fiús lányokat jobban szeretem 😊 18/L
2019. nov. 6. 00:44
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
A nőiesebb lányok tetszenek, nagy mellekkel. Fontos, hogy értelmiség, igényes, ápolt legyen.
2019. nov. 25. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Am, nem értem miért pontozták le a legtöbb válaszoló. Mert nem egyezik valakivel az ízlés?
2020. júl. 27. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!