Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szakítás után jó ötlet lenne?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után jó ötlet lenne? Vagy hülyeség?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy hoszabb kapcsolatomnak , és adódna egy " éjszakás kaland " bele vágjak? Bűntudatom lesz ? Tudom hülyeségnek tűnik mivel már nem vagyunk együtt, de még mindíg szeretem ... felejteni szeretnék , és nem tudom jó ötlet lenne?? Vagy inkább még ne csináljak semmit?
2019. okt. 2. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem hajrá! :)
2019. okt. 2. 17:24
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is vágj bele, én is ezt tettem.

19L

2019. okt. 2. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
8%
Vágj bele egy férfival. Legalább normálisabb leszel.
2019. okt. 2. 17:45
 4/13 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom te érzed. Nem biztos, hogy bűntudatod lesz, de nem mindenkinek megy az egyéjszakás téma. Az egy külön dolog, amit meg kell szokni.

Ha úgy érzed készen vagy erre (vagy van régebbről tapasztalatod), akkor csináld. Ha nem vagy biztos magadban, akkor ne.

2019. okt. 2. 17:47
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Csináld (és használj óvszert)! Kutyaharapást szőrivel, ha úgy érzed, hogy erre van szükséged akkor hajrá, az exednek semmi köze már hozzá, ha megteszed, ha nem már nem lesztek egy pár, ezt fogadd el. Ha meg nem teszed, akkor csak forgatod körbe-körbe ugyanúgy magad, nyiss és élj!
2019. okt. 2. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk pasival is szexelhetnél, mert avval biztos felidegesítenéd a volt párod, mivel avval kifejeznéd, hogy még egy pasival is hamarabb lefekszel, minthogy vele közösülj.. Ha ez nem jönne be neked, és van rá lehetőség, hogy csajjal csináld, akkor hajrá!
2019. okt. 2. 17:54
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Ilyenkor hol vannak a pasivédő himsovinácik? Gyertek, meg kéne védeni pár aranyos,kedves pasikát .
2019. okt. 2. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Hajrá!
2019. okt. 2. 19:54
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
Utána majd én is szurkolok neked, hogy negatív legyen a HIV-teszt.
2019. okt. 2. 19:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell érezned hogy éreznéd magad utána.Képzeld el a szituációt. Én egyéjszakásba tuti nem mennék bele.
2019. okt. 2. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!