Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek ez hátrány lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hátrány lehet?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok.. És nem rég ébredtem rá hogy én inkább a nőkhöz vonzodom...semmilyen tapasztalatom nincs..szerintetek gáz hogy ennyi idősen semmit se tudok?titeket zavarna?

2019. szept. 29. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy is! Meg kell találni a megfelelő partnert. Aki komoly kapcsolatot akar, annak ez egyáltalán nem lesz gond.
2019. szept. 29. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha ismered a saját tested akkora baj már nincs... Ha türelmes partnert fogsz ki akkor úgyis segít mindenben, és par alkalom után egymásra hangolódtok. Ne stresszelj, csak élvezd;)
2019. szept. 29. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem az életkor függvénye!

Van aki gyerekként már elkezd orientálódni,de van aki érett nő mire ráébred.

De ennek sok kiváltó oka lehet.

Ettől nem vagy kevesebb. Talán azt lehet mondani hogy most lettél érett.

2019. szept. 29. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Biszex vagy (ha nem bebeszéled magadnak, hanem tényleges nemi vágyat, vonzalmat érzel a saját nemed iránt is). Nem hátrány, gondolod hogy csak 18-20 éves biszex nők élnek nemi életet?
2019. szept. 29. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Én 16 évesen tudtam magamról, de 25 voltam amikor végre eljutottam odáig, hogy kapcsolatban lettem nővel. Én is nagyon féltem, hogy hátrány, mert bár egyidősek voltunk, de ő sokkal tapasztaltabb volt már minden téren. De nem volt ebből semmi gond, valahogy ösztönösen jött minden.

Sőt, ő kifejezetten élvezte, hogy "utat mutathat" nekem :)

Tulajdonképpen engem sem zavarna, ha valaki teljesen kezdő. A kémia az kèmia. Ha megvan két ember között, hidd el, minden jönni fog magától és közben már nem is fogsz erre gondolni :)

2019. szept. 29. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Jobb később, mint soha. Engem például egyáltalán nem zavarna és szerintem ebben semmi ciki nincs, tehát nyugi ez nem gáz.
2019. szept. 29. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
10%
Ha gondolód írhatsz meg próbálok el mondani pár dolgot .
2019. szept. 29. 20:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.. Sokat segítettek🙂
2019. szept. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!