Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus kapcsolatba hátrány lehet ha az egyik fél szereti a "mocskos" beszédet az ágyba?
Figyelt kérdés
Eddig még nem volt rá példa hogy teljesen el tudtam volna magam engedni szex közben ezen a téren mert félek hogy a partneremnek ez nem tetszene és kiábránditó lenne...viszont nekem a csunya beszéled nagyon izgató.
Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatossan?
23
2019. jún. 8. 12:35
1/8 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz csúnya beszéd alatt. Ha a párom pl. leqrvázna közben, az számomra eléggé kiábrándító lenne, még ha tudnám is, hogy nem komolyan gondolja (remélhetőleg). De amúgy ezt leszámítva szerintem nekem is tetszene ^^
2/8 anonim válasza:
Mi mindig azt mondjuk egymásnak, hogy “én kis k.u.rvám”, nálunk ez nem probléma, szeretjük.
3/8 anonim válasza:
én... szóval alapban nem szeretem az ilyet, egy lánnyal belementem, aztán kiderült, hogy a vallásos nevelés miatt bizony rossznak is érzi magát és részben azért akarta ezeket hallani tőlem... szóval asszem részemről az ilyesmi az ennyi volt, alapban nem vagyok az a típus és ez még pluszban be is tett
4/8 anonim válasza:
Mennyire mocskos beszédre gondolsz? Fejtsd ki egy kicsit jobban :)
6/8 anonim válasza:
Nekem lehet bejönne az ilyen.. bár attól függ mik azok a csúnya szavak?
7/8 anonim válasza:
Elég proli aki "mocskos" beszédet alkalmaz akár a mindennapokban is. De akinek izgató az menjen orvoshoz .
8/8 anonim válasza:
Én a előző kapcsolatomban nem mindig éreztem helyénvalónak az ilyet és a volt párom sem szerette különösebben.
Viszont, a mostani barátnőmmel mindenhogyan megértjük egymást, és ha épp ilyenre vágyom, akkor teljesíti és úgy, beszél velem, ahogy szeretném:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!