Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad-e, nőként olyanba belemenni, amikor a férj szeretné, hogy elcsábítsam a feleségét?
Engem egyszer egy pali kért meg hosszas ismerkedés után, hogy csábítsam el a feleségét :D
Életem legizgalmasabb és legtanulságosabb kapcsolata volt.
Mivel többen is írtatok privátban, illetve ide is:
Goldengaten ismertem meg egy fószert az "Izgat, ha megdugják a feleségem" fórumban.
Kb hónapokig beszélgettünk, aztán végül jött a nagy ötlete, hogy nem talál alkalmas jelöltet, legyek már én az. Kb mindent elmondott a feleségéről, tiszta randiguru felállás volt.
Facebookon kezdtem el beszélgetni a feleségével, aki egyébként fitness oktató(is) volt, szal kis beszélgetés után elmentem egy órájára "beszélgetni"(jó, persze azért nem volt egyszerű, de nyilván nem írok le kulisszatitkokat:D).
Akkor már egyébként tökre levâgós volt, hogy a nő dugni akar, de kérette magát. Én közben minden Messenger beszélgetést átküldtem a férjnek, ahogy azt is tudta, hogy mikor megyünk el dugni, sőt a végére még régi kalandjairól is szereztem információt, amitől csak még jobban be volt gerjed e a férj.
Természetesen a férj, hogy tökéletes legyen a szerep, néha gyanakodott, de ilyenkor a feleség nagyon jó színésznő volt és még fel is háborodott.
Nagyon nagy volt :D
Nem.
1.Nem te vagy az első nő, akit ily módon kihasználnak, amelyik nő a férje perverzióiba belemegy annak nincsenek igénye, vagyis könnyen begyűjthetsz egy szifiliszt.
2. Márcsak azért se hogy a kan ne rajtad élvezkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!