Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Volt már olyan helyzet, hogy annyira nagy volt a kísértés a szexre, hogy hiába volt férjetek /feleségetek vagy bármilyen párkapcsolatok bele mentetek a dologba?

2019. szept. 8. 12:47
 1/7 Liz* ***** válasza:
85%
Nem.
2019. szept. 8. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Minek csalnek meg bárkit is ha szeretem es vele is ugyanúgy tudok szexelni?
2019. szept. 8. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. szept. 8. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik... ha a vágy/kísértés már felébredt, annak oka van. Ha kiegyensúlyozott és jó egy párkapcsolat, szexuálisan is teljes akkor a nőkben nem lesz vágy, kísértés.
2019. szept. 8. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Volt, de részleteket nyilvánosan inkább nem írnék.
2019. szept. 8. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Bizony léteznek személyek, akik olyan erős szexuális kisugárzással bírnak felénk, aminek nagyon nehéz ellenállni. Mindazonáltal én sohasem mentem bele ilyenbe. Ha csaltam, azt előre megfontolt szándékkal tettem.
2019. szept. 9. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Volt, és jó volt. Egyszer élünk, a változatosság feldobott engem és a partnert is. Többször nem fordult elő.
2019. szept. 27. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!