Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok voltatok már olyan helyzetben amikor "túlnőtt rajtatok" egy másik csaj valamiben?
Mondjuk régebben ti voltatok jobb csajok a pasik körébe, mára ő lett.
Vagy valamiben nagyon jók voltatok és aki régebben kevésbé jó volt ebben mostanra jobb lett?
Akár külső (mell, popsi stb), akár más módon.
Ha igen akkor mi volt az, és amikor észrevettétek hogy reagáltatok?
Pasik ti tudtok ilyenről a lányok között, légyszi írjátok le, köszi:)
Persze hogy volt
Nem fogok listát írni
Hogy reagáltam?
Felnőtt nő vagyok . Féltékenység helyett inkább büszke voltam a csajszisa hogy sikerült össze szednie magát és kikupálódnia .
Engem nem zavart. Nem vagyok versengő típus meg nem hatalmas az egom, hogy én mindenkinél jobb akarok lenni mindenbe.
Akarhatsz jobb lenni de ha ezen kattogsz hogy Te neked jobbnak kell lenni Zsuzsikánál mert hát Te te vagy abba nagyon hamar bele fáradsz és kiégsz aztán Zsuzsika ragyogni fog Te még egy beszűkült morgós Macskás néni leszel 20as éveid végére...
Volt egy barátnőm általànos suliban. Ő koràn érő volt. Nagy melle volt, vèkony stb. A fiúk oda voltak érte.
Én pedig későn érő voltam. Alig volt mellem, csúfoltak is.
Most 7 év utàn, màr nőiesedtem, formàlódtam, ő viszont elhízott. Kb 30 kg felszedett, igènytelennè vàlt, mellei a hasát verik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!