Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lányok, nektek a domináns vagy a sub típusú lányok az eseteitek?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig azt tapasztaltam, hogy a lányoknak az a vonzó, vagy szexi, ha egy nő dominál felettük. Sajnos, mivel én is szubmisszív vagyok és szeretem, ha egy lány "felszed" és elcsábít, ha rendesen a helyemre rak. Vagy van aki pont fordítva van ezzel? Aki szereti megszerezni egy lány figyelmét és mindent elkövetni, hogy megszerezze? Vannak ilyen lányok? Főleg olyan, aki lányos és még így is dominálni szeret?2019. szept. 24. 23:53
1/11 anonim válasza:
Nem vagyok igazán lányos fajta, de a sub lányok jönnek be :)
2/11 anonim válasza:
Nekem a dominánsak az eseteim.
4/11 anonim válasza:
Én is mind kettő tudok lenni.
6/11 anonim válasza:
Az a másik féltől függ milyen vagyok. Ha pl tetszenél észlelném,hogy nekem kell lépnem és flörtölést kezdeményeznem majd egyéb dolgokat. Nem vagyok 100% lányos,de a kettő között állok meg.
7/11 anonim válasza:
Én ol a dominánsabb fajta vagyok, s szeretem ha a másik fél nem az..
"Két dudás..." 😄
8/11 anonim válasza:
Nagyon szívesen beszélgetnék dominánsabb lányokkal. :)
L
9/11 anonim válasza:
Egyértelműen a szub típus a kedvenc. :)
10/11 anonim válasza:
Én lányos vagyok kinézetileg, meg ízlésileg is. De sosem voltam sub személyiségű. Mindig dominánsabb volt a személyiségem. Egyaránt tetszenek a sub, és a domináns lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!