Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kelthetném fel más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kelthetném fel más lányok figyelmét?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Így 24 éves koromra ismertem el magam előtt, hogy leszbikus vagyok. Nem biszex, mert csak a lányok vonzzanak. Volt több párkapcsolatom férfival, de soha nem élveztem igazán az együttlétet, nem indítottak be, és mostanra láttam be, hogy csak egy női test látványa, egy nő érintése hoz izgalomba. A legnagyobb problémám, hogy szívesen ismerkednék lányokkal, volt egy pár próbálkozásom, de aztán kellemetlen volt, amikor máshogy értelmeztem a jeleket. Nem vagyok az a klubba járós, meg a netes társkeresésnek sem vagyok híve. Igyekszem szexin, sokszor inkább kihívóan öltözködni (egy kávézóban vagyok felszolgáló), de csak a férfiak jönnek oda hozzám. Hogy a fenébe állapítsam meg egy lányról, aki tetszik, hogy milyen a szexuális irányultsága, vagy hogy kelthetném fel a figyelmüket? Köszi előre is, ha megosztjátok a tapasztalataitokat...
2019. szept. 13. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha magamból indulok ki,s ne vedd sértésnek én egyáltalán nem mennék olyan emberhez oda aki kihívóan öltözködik..

Valahol nekem az negatív dolog..

Többiek véleményét nem tudhatom..

De amivel mások figyelmét felkeltheted az a szemkontakt,egy-egy kis mosoly..például :)

2019. szept. 13. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :) Jó, hát a kihívót nem úgy kell elképzelni, hogy nincs rajtam ruha, csak ízléses bőr miniszoknya, meg mondjuk egy csipkés felső, amiben van egy kis dekoltázsom.

A szemkontaktussal próbálkozom, de nem jön össze, és kellemetlenül érzem magam, amikor mondjuk megérkezik a fiú barát...

2019. szept. 13. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Introvertált vagyok és én speciel valami hasonló társat is keresnék magam mellé.

Hisz hiába kelthetnéd is fel a figyelmem, ha az jobban zavarna h másokét is felkelted.

Hülyén fogalmaztam, de remélem érted. Talán mégis neten kéne próbálkoznod, abból is lehet gyors találkát szervezni, aztán úgyis meglátod hogyan tovább.

23/l

2019. szept. 14. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:
A nőiesen kinéző ők homlokára nincs ráírva, hogy szia, leszbikus vagyok. Sajnos :) Pedig sokkal könnyebb lenne a dolgunk. Nőként speciel pl. nem esem attól hasra, hogy egy másik nőn dekoltált felső van, látok melleket minden nap, csak lefelé kell néznem :) Más kérdés, ha a páromé lenne :) De na, érted. Ha se buliba nem jársz, se neten nem szeretnél próbálkozni, akkor így 99%-ban kilőtted a lehetőségeid és a vak szerencsében bízhatsz. Szerintem adj egy esélyt a dolognak legalább online, nagyon sok szemetet ugyan összehordott a társkeresőkre a szél, de 1-1 normális embert mindenhol ki lehet fogni, akár még gyakorin is.
2019. szept. 14. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

vicces de talán a szivárványos karkoto vagy valami ilyesmi :)

25l

2019. szept. 15. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az utolsó válasz nagyon jó.. Én is hasonló helyzetben vagyok csak én pultos vagyok egy kávézóban..nálam egy szivárványos gyűjtő van... Így aki kicsit jártas a dologban az tudja majd
2019. szept. 17. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsó kettőhöz, én is szivárványos karkötőt hordok.
2019. okt. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!