Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kelthetném fel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kelthetném fel a figyelmét/hogyan kerülhetnénk közelebb hozzá + megérné e a srác? . (többi lent)

Figyelt kérdés

Azt gondolom bejön egy srác,kézilabdázik,nagyon aranyos, és egyáltalán nem nagy képű. Ritkán beszéltünk még,de már beszéltünk. Eddig tagadtam magamban azt, hogy tetszik, de most már nem tudom elfolytani. Csak az a baj, hogy van pár bökennő:

-Az egyik (legjobb (nem 100%)) barátjának a barátnője egy világi ribi. Eléggé össze futnak a szálak mert még hasonló ilyen unszimpi tagok vannak abban a környezetben.

-Az még a gáz, hogy évfolyamtársak vagyunk és nem tudom ebből a szempontból megérné e

-Az legrosszabbat hagytam utoljára: kisnövésű vagyok ő meg viszonylag magas.

Tehát a fő kérdések fönt találhatóak(vastagbetűs)+ hogy megérné e az alábbi "-" szempontok miatt

Válaszokat előre is köszi!

▪ ox

2019. jan. 2. 23:03
 1/3 anonim válasza:
Barátok, barátságok kategóriába tetted fel a kérdésed, de a megadott kulcsszavaknál a szerelem szerepel. Te a barátokat szeretnéd megválogatni, vagy az adott személyhez szeretnél közelebb kerülni?
2019. jan. 2. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit számít az neki milyen barátai vannak? Neked az ő barátaival nemigen kell majd foglalkoznod.
2019. jan. 2. 23:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Kicsit bakiztam ezért rossz kategóriát adtam meg, nem találom, hogy hogy lehetne kijavítani.

2019. jan. 3. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!