Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kelthetném fel a figyelmét/hogyan kerülhetnénk közelebb hozzá + megérné e a srác? . (többi lent)
Azt gondolom bejön egy srác,kézilabdázik,nagyon aranyos, és egyáltalán nem nagy képű. Ritkán beszéltünk még,de már beszéltünk. Eddig tagadtam magamban azt, hogy tetszik, de most már nem tudom elfolytani. Csak az a baj, hogy van pár bökennő:
-Az egyik (legjobb (nem 100%)) barátjának a barátnője egy világi ribi. Eléggé össze futnak a szálak mert még hasonló ilyen unszimpi tagok vannak abban a környezetben.
-Az még a gáz, hogy évfolyamtársak vagyunk és nem tudom ebből a szempontból megérné e
-Az legrosszabbat hagytam utoljára: kisnövésű vagyok ő meg viszonylag magas.
Tehát a fő kérdések fönt találhatóak(vastagbetűs)+ hogy megérné e az alábbi "-" szempontok miatt
Válaszokat előre is köszi!
▪ ox
Kedves Első!
Kicsit bakiztam ezért rossz kategóriát adtam meg, nem találom, hogy hogy lehetne kijavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!