Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kelthetném fel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kelthetném fel a figyelmét?

Figyelt kérdés
Szereti az értelmes lányokat. Én szerintem közepesen az vagyok.Adjatok tippeket.

2018. szept. 21. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevés infó. Nem mindegy hogy valaki akit látsz a buszon reggelente vagy valaki akivel naphosszat egy helyen vagy. Nem mindegy hogy osztálytársad egyedülálló apukájáról van szó vagy osztálytársadról. Meg a korotok is jól jönne infónak, mert nem mindegy hogy 12 évesek vagyok vagy 19. Ezt mind nekünk kéne kitalálni?

Most csak hogy ne kérdéssel zárjam a választ gondolom osztálytársadról van szó. Ezt meg lehet oldani egyszerűen és komplikáltan is. Ha van önbizalmad akkor csak simán oda mész hozzá, ha nincs akkor meg légy kreatívabb. Például hazafele menet vele mész, ha busszal megy akkor a buszmegállóban odamész hozzá beszélgetni, vagy ha gyalog akkor meg elindulsz ugyanabba az irányba és kitalálsz valami ürügyet hogy mért arra mész,és közben megkérdezel tőle ilyen alapvető uncsi dolgokat mint például hogy mit csinál szabadidejében, sportol e, stb., majd folyik tovább a beszélgetés. Az első lépéseket a legnehezebb megtenni, utána már gyerekjáték.

2018. szept. 21. 00:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Miert nem írsz ra, es kész? Nincs ertelme köntörfalazni. Nekem is bejött nagyon egy srac mar 2-3 honapja, aztán beláttam, hogy ugysem fog ugy észrevenni, ha nem csinálok semmit, szoval rairtam. Azonnal megtetszettem neki, es ra 1 hónapra osszejottunk. Utólag kiderült, hogy ameddig ra nem irtam, kb azt sem tudta, hogy létezem. Felesleges azon rágódni, hogy hat neki ez a típus jon be, meg akkor milyen praktikákkal vonhatod magadra a figyelmet.. Eleg az, ha rairsz. Es en azt mondom, hogy jobb is ha rairsz, mint hogy koveted azt a logikát, hogy “addig nézem ot, amíg le nem esik neki, hogy tetszik nekem, es nem jon oda hozzam”, mert ennek nincs ertelme, es valoszinuleg nem is vezet semmire. A baratomat sem fogta meg siman a kulsom, akkor tetszettem neki meg, mikor először beszeltunk, azóta meg nagyon is. Osszefoglalva irj neki. Vagy valamilyen módon beszelj vele, mert más nem vezet semmire. Ezzel kapcsolatban, ha kell segítség, nyugodtan irj privatban.
2018. szept. 21. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!