Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha fenekelést kaptok, az milyen pózban szokott történni?
Figyelt kérdés
Általában meztelen popsira kaptok? Mennyit bírtok? :)2019. szept. 1. 09:35
11/14 anonim válasza:
Holnap is kapok 12 pálcát. A dohányzóasztalra rákötve. Odamenni, előtte meztelenre vetkőzni. Már most izgulok! Nagyon jó szokott lenni. Remegni, hallani a pálca suhogását, és hallani, érezni ahogy lecsap. Ja, és közben hangosan számolni kell. Előbb mondani utána nyögni, sziszegni. 2 másodperc a tűrésidő. Ha túllépem, akkor az nem számit bele! Néha van hogy direkt elvétem. Így 15-ig birom.)
12/14 anonim válasza:
Èn sarokba állva befelé fordulva a pucér popsira kapop
fakanállal vagy palca val
24/L
13/14 anonim válasza:
Én hasonfekve lekötve meztelen popsira szoktam kapni pálcával 12-24 közt. 10-ig birom hang nélkül, de attól kezdve sírok, visitok, orditok.
14/14 anonim válasza:
Vagy a térdére fektet, vagy előre kell hajolnom. Legtöbbször kézzel fenekel el, de fakanál is előfordult már. Bugyis vagy meztelen popsira szoktam kapni, valamikor csak párat, valamikor amíg piros nem lesz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!