Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex nálatok spontán szokott történni vagy megbeszélitek előre, hogy mikor fogtok szexelni?
nálunk a megbeszélés abból áll hogy elmondjuk kinek milyen vágyai vannak illetve hogy például főzés után szexelünk
de a spontán szex sokkal gyakoribb
is-is de menetrend van nálunk általában mindig este meg reggel... valamikor kihagyjunk őket... mert pihenni is kell... vagy csak szimplán nincs kedvünk minden nap
napközben szinte sosem mert elfoglaltak vagyunk
Én nagyon jó ötletnek gondolom ha előre megbeszélitek hogy mikor szexetlek.
Amúgy abszolút nem vagyok egy spontán ember,eljátszani meg nem fogom.
Nálam a tervezés eléggé meg szokta ölni a vágyat. Az exnőm néha beprogramozta, hogy milyen jó lesz, mert eszünk valamit, megnézünk egy filmet, aztán jöhet a szex. Nekem ettől totál elment a kedvem, azt szerettem mindig, ha nincs előre megbeszélve az ilyesmi. Pl. masszírozásnak indul, de átcsap szexbe, vagy elalvás előtt megpusziltam a hónalját, nyakát, és neki ettől jött meg a kedve. Régebbi barátnőimmel néha egy vaksötét, elhagyott réten sétálva kezdtünk csókolózni, az vezetett szexhez, de olyan is előfordult, hogy birkózós verekedéssé fajult veszekedés váltott át heves erotikába.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!