Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha fenekelést kaptok, az milyen pózban szokott történni?
Fotel háttámlájára rádőlve, meztelen popsira. Vagy a dohányzóasztalra rákötve, szintén meztelen popsira, vagy az ágy elé térdelve, ráhasalva az ágyra. Mindig meztelenre kapom, vagy le kell előtte vetkőzni, vagy a büntetés megkezdése előtt letolni a nadrágot és a bugyit.
Hogy mennyit bírok, az az eszköztől függ. Eddig a maximum 24 volt, pálcával, de az már nagyon fájt, de ráerőltettem magam, hogy ki kell birni! Túléltem.
Asztalra kikotve vagy allva sarokba fordulva szoktam kapni minden esetben meztelen popsira
Legtobb amit birtam az 30db de puszta kezzel adta es 15 volt amikor vmi eszkozzel kaptam
Általában két havonta szoktam megbüntetve lenni. Nekem se rossz, mert ha az lenne nem csinálnám.
Amikor a legtöbbet kaptam 9-ig birtam, csak sziszegtem, nyöszörögtem, próbáltam izegni mozogni.Aztán onnan kezdve már jajjgattam egyre hangosabban, és persze sírtam is.Nem lett betömve a szám, hogy a ráharapással ne tompitsam a fájdalmat. Már-már feladtam, de kiváncsi voltam hogy kibirom e. Kibirtam. Amikor el lettem engedve, kiment a lábamból az erő, majdnem összeestem. Aztán a bugyim sütötte a fenekem, minden lépés fájdalmas volt, és leülni se tudtam. Hason fekve aludtam, de mésnapra enyhült a fájdalom, 4 nap múlva elmúlt. Nyomok voltak elszineződteak annak rendje módja szerint, de a feketenadálytő kenőcs két hét alatt elvitte. Bőr nem hasadt, igy elmúlik. Érik a következő büntim, mert ma elszúrtam az ebédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!