Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így kapcsolat?
Nem lennék képes szexelni, de nem azert mert aszex lennek (masztizni szoktam), hanem mert nem bírnam ha valaki velem lenne. Én kielégítenem a parom, de fordítva no way.
Ez mukodhet hosszútávon?
Haat én meg nem hallottam ilyenről, vagyis hogy csak úgy, hogy azért volt mert vagy nem volt elég magabiztos vagy a párjában nem bízott. Nem igazan tudom elképzelni, hogy neked ez hosszú távon tényleg így örömet okozna. Úgy értem végig gondoltam és ez így olyan mintha nem vele lennel csak az önkielégítés része lenne, hogy a párodat is ki elégíted. Furán hangzik de most nem fizikailag hanem érzelmileg gondolom.
Szóval szerintem gondold végig hátha ez a probléma.
Ténylegesen a kérdésre válaszolva nekem nem menne, hogy nem viszonozom egyszerűen fogalmazva. Magamban keresném a hibát stb.
Elvileg működhet, de csak olyan partnerrel aki hasonlóan gondolkozik. Nem lesz belőlük túl sok, az emberek többsége adni és kapni egyformán szereti a szexet.
Ha szokott maszturbálni akkor miért nem arra koncentrál, hogy megvalósítsa azokat a fantáziákat amik olyankor vannak a fejében? Törje át a gátat és élvezze a szexualitást, egy csodálatos dolog az Életben!
Hosszútávon nem gondolom.
Előbb utóbb ő is boldoggá akar tenni.
Hány évesek vagytok? Ne félj megmutatni a tested, ha ez a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!