Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Működhet így kapcsolat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet így kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nem lennék képes szexelni, de nem azert mert aszex lennek (masztizni szoktam), hanem mert nem bírnam ha valaki velem lenne. Én kielégítenem a parom, de fordítva no way.

Ez mukodhet hosszútávon?

2019. aug. 24. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnám, mivel az is örömet okoz, ha a páromat/partneremet elégíthet ki. Ha úgy értjük, izgat ha a másikkal foglalkozhatok.
2019. aug. 24. 22:48
 2/5 anonim válasza:
100%

Haat én meg nem hallottam ilyenről, vagyis hogy csak úgy, hogy azért volt mert vagy nem volt elég magabiztos vagy a párjában nem bízott. Nem igazan tudom elképzelni, hogy neked ez hosszú távon tényleg így örömet okozna. Úgy értem végig gondoltam és ez így olyan mintha nem vele lennel csak az önkielégítés része lenne, hogy a párodat is ki elégíted. Furán hangzik de most nem fizikailag hanem érzelmileg gondolom.

Szóval szerintem gondold végig hátha ez a probléma.

Ténylegesen a kérdésre válaszolva nekem nem menne, hogy nem viszonozom egyszerűen fogalmazva. Magamban keresném a hibát stb.

2019. aug. 24. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
23%

Elvileg működhet, de csak olyan partnerrel aki hasonlóan gondolkozik. Nem lesz belőlük túl sok, az emberek többsége adni és kapni egyformán szereti a szexet.

Ha szokott maszturbálni akkor miért nem arra koncentrál, hogy megvalósítsa azokat a fantáziákat amik olyankor vannak a fejében? Törje át a gátat és élvezze a szexualitást, egy csodálatos dolog az Életben!

2019. aug. 25. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
És azért van ez mert transzszexuális vagy, vagy mi az oka? Mert sok olyan kapcsolat van szerintem és működnek.
2019. aug. 25. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Hosszútávon nem gondolom.

Előbb utóbb ő is boldoggá akar tenni.

Hány évesek vagytok? Ne félj megmutatni a tested, ha ez a problémád.

2019. szept. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!