Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, melegek, veletek történt már ilyen?
Hogy munkahelyen, pl egy ebédszünet alatti beszélgetés szinte teljes témja az volt, hogy mennyire rühelli mindenki a homoszexuálisokat. Hogy (állítólag) a melegeknek már minden meg van engedve; hogy ez milyen rossz hatással van a gyerekekre, és hogy ki mennyire undorodik attól, ha egy meleg/leszbikus karakter tűnik fel egy amúgy jó filmben, stb....
Hogy reagáltatok/reagálnátok?
Nem volt utána rossz bemenni dolgozni, pláne, ha addig jól kijöttetek a munkatársaitokkal?
A kérdés nem erről szól, sőt, nem is hozzád szólt. Ha homofób heterokat kérdeznék, akkor nem úgy kezdeném, hogy "leszbikusok, melegek".
Amúgy jó is, hogy ezt a torkon lenyomást hozod fel, miközben vígan rákattintottál egy kifejezetten homoszexuálisoknak szóló kérdésre. Most akkor ki is pofátlankodik bele a másik életterébe?
Leírtam a magyarázatot arra a jelenségre, ami téged zavar. Mert te azt gondolod, hogy téged utálnak, holott nem, csak ezt az egész felhajtást. Bár ha ilyen heterofób vagy, kezet foghatsz a homofóbokkal is, mert te sem vagy különb :D
A Crush-om vagy hogy kell ezt mondani terhes volt a második babájával, én vigyáztam rá és az elsőszülött lányára. Alvásidő alatt néztük a TLC-t, amiben megjelent egy tipikus filmbeli, ripacskodó, nőies tulajdonságokat magára vett homoszexuális férfi. Akkor a Drágám kifejtette, hogy mennyire utálja a melegeket és hogy nem is érti őket és soha nem fogja.
Mosolyogva ültem mellette, belül pedig nagyokat kacagtam a helyzeten és azon, hogy fogalma sincs, hogy ki ül mellette. :D
Nen mondtam rá amúgy semmit.
Persze, hogy volt. Egyszer dolgoztam étteremben és bejött egy leszbikus pár kézenfogva. Eléggé mocskolódtam körülöttem, aztán tőlem is megkérdezték, hogy nem-e értek egyet :X
Már alapból terveztem, hogy otthagyom a helyet, de egy kicsit előrébb hoztam a felmondásom :D
Nekem gimiben volt ilyen. (Bi lány vagyok) A nyíltan homofób, rasszista vén tanárunk hozta fel a témát, nagy vita volt. Az osztály 90%-a egyetértett vele, mindenféle példákat hoztak fel (fúj múltkor ott smárolt 2 pasi a parkban, haza kellett mennünk bleee és hasonlók), a legjobb barátnőm (aki tudta rólam) nagyon összeveszett velük, meg ami meglepő volt, hogy a “legnépszerűbb”, nagyszájú fiú is a védelmünkre kelt. (Pedig full hetero).
Gusztustalan dolgokat mondtak, pedig néhányan sejtették rólam azért.. Aztán volt nagy csodálkozás, amikor megszakítottam velük mindenféle kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!