Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, melegek, veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, melegek, veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Hogy munkahelyen, pl egy ebédszünet alatti beszélgetés szinte teljes témja az volt, hogy mennyire rühelli mindenki a homoszexuálisokat. Hogy (állítólag) a melegeknek már minden meg van engedve; hogy ez milyen rossz hatással van a gyerekekre, és hogy ki mennyire undorodik attól, ha egy meleg/leszbikus karakter tűnik fel egy amúgy jó filmben, stb....

Hogy reagáltatok/reagálnátok?

Nem volt utána rossz bemenni dolgozni, pláne, ha addig jól kijöttetek a munkatársaitokkal?

2019. aug. 22. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Azt én sem értem, hogy miért kell ezt mindenhol nyomatni. Nem a melegekkel van bajunk, hanem ezzel a felhajtással, meg hogy mindenhol ezt látjuk, filmekben, pride-on(nem kell kimennem az utcára, hogy a közösségi oldalaktól kezdve a híradóig bőrszerkós embereket lássak), meg pl a Coca-cola egy üdítőmárka, mi a f_sz köze van a szexualitáshoz? Miért kell ilyen dolgot hirdetnie, semmi köze hozzá. Szóval engem is az idegesít, hogy a csapból is ez folyik, nem pedig maguk a homoszexuálisok zavarnak.
2019. aug. 22. 18:53
 2/10 A kérdező kommentje:

A kérdés nem erről szól, sőt, nem is hozzád szólt. Ha homofób heterokat kérdeznék, akkor nem úgy kezdeném, hogy "leszbikusok, melegek".

Amúgy jó is, hogy ezt a torkon lenyomást hozod fel, miközben vígan rákattintottál egy kifejezetten homoszexuálisoknak szóló kérdésre. Most akkor ki is pofátlankodik bele a másik életterébe?

2019. aug. 22. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

Leírtam a magyarázatot arra a jelenségre, ami téged zavar. Mert te azt gondolod, hogy téged utálnak, holott nem, csak ezt az egész felhajtást. Bár ha ilyen heterofób vagy, kezet foghatsz a homofóbokkal is, mert te sem vagy különb :D

2019. aug. 22. 19:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Most komolyan menjek el a házadba és olvassam fel neked hangosan, érthetően, hogy ez a kérdés nem hozzád szól azért, hogy ezt megertsd?
2019. aug. 22. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A Crush-om vagy hogy kell ezt mondani terhes volt a második babájával, én vigyáztam rá és az elsőszülött lányára. Alvásidő alatt néztük a TLC-t, amiben megjelent egy tipikus filmbeli, ripacskodó, nőies tulajdonságokat magára vett homoszexuális férfi. Akkor a Drágám kifejtette, hogy mennyire utálja a melegeket és hogy nem is érti őket és soha nem fogja.

Mosolyogva ültem mellette, belül pedig nagyokat kacagtam a helyzeten és azon, hogy fogalma sincs, hogy ki ül mellette. :D

Nen mondtam rá amúgy semmit.

2019. aug. 22. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy volt. Egyszer dolgoztam étteremben és bejött egy leszbikus pár kézenfogva. Eléggé mocskolódtam körülöttem, aztán tőlem is megkérdezték, hogy nem-e értek egyet :X

Már alapból terveztem, hogy otthagyom a helyet, de egy kicsit előrébb hoztam a felmondásom :D

2019. aug. 22. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen volt, sehogy nem reagáltam mivel ebben a homofób országban titkolni kell. Csak annyit kívánok ezeknek az embereknek, hogy ugyanúgy szenvedjenek mint azok a melegek akiknek az életét megkeserítik, a jelenlétükkel.
2019. aug. 22. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
*mocskolódtak, elnézést.
2019. aug. 22. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem ennyire nyíltan, de történt hasonló eset. Én nem vállalom fel, hogy azonos nemű párom van, mert a magánéletem amúgy sem a munkatársaimra tartozik, meg itt magyarországon sosem lehet tudni, jobb az óvatosság. Az egyik ebédszünetben arról volt szó, hogy valamelyik marvel hősnő(fogalmam sincs ki mert nem nagyon vagyok otthon ebben a témában) elvileg leszbikus karakter és ennek kapcsán volt egy kisebb negativ felhangú diskurzus a többiek részéről, de az inkább arról szólt, hogy a filmiparban mennyire erőltetett manapság a polkorrektség, merthogy mindennek lenni kell már a filmben. Nekem nem volt nagy változás, mert alapvetően nincs olyan szoros kapcsolatom velük, meg nem konkrétan engem pocskondiáztak és úgy alapvetően nem érdekel mások mit gondolnak. Ha valaki előítáletes az nálam automatikusan egyik fülemen be másikon ki, nem foglalkozom vele. Bár utána kicsit furcsa volt mikor egy másik városban voltam a párommal ahol nem figyeltünk az inkognítóra és ott futottunk össze teljesen véletlenül egy kollégámmal, de vele előtte sem beszélgettem sosem.
2019. aug. 23. 12:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gimiben volt ilyen. (Bi lány vagyok) A nyíltan homofób, rasszista vén tanárunk hozta fel a témát, nagy vita volt. Az osztály 90%-a egyetértett vele, mindenféle példákat hoztak fel (fúj múltkor ott smárolt 2 pasi a parkban, haza kellett mennünk bleee és hasonlók), a legjobb barátnőm (aki tudta rólam) nagyon összeveszett velük, meg ami meglepő volt, hogy a “legnépszerűbb”, nagyszájú fiú is a védelmünkre kelt. (Pedig full hetero).

Gusztustalan dolgokat mondtak, pedig néhányan sejtették rólam azért.. Aztán volt nagy csodálkozás, amikor megszakítottam velük mindenféle kommunikációt.

2019. aug. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!