Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mikor fog készen állni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog készen állni?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekem és ugy érzem az új párom nem áll rá készen

Szeret engem nagyon és a kicsivel is el van de látom rajta hogy még nem eléggé érett rá

Mit tudok tenni ?

Beszéltünk már erről és azt mondta neki idő kell hogy meg szokja és fura hogy nem tud annyit csak velem lenni

2019. aug. 20. 21:54
 1/4 anonim válasza:
10%
Legyen férfi, vagy valami ilyesmi. Olyan nincs, hogy valaki nincs kész valamire. Vagy bevállalja, vagy nem. Dönteni mindig kell.
2019. aug. 20. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk???
2019. aug. 21. 04:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első, a párja nő nemű, ugyan is leszbikus kategória, szóval inkább ne legyen férfi. 😅

Kérdező, nyilván új neki a helyzet, nem volt erre felkészülve, amit részben meg is lehet érteni. Ezzel azt tudod csinálni, hogy ha van rá alkalmad, bár egy gyerek mellett kicsit nehezen megoldható, megpróbálsz vele azért kettesben is lenni amennyit csak tudsz. Illetve közös programok se ártanak úgy ha ott van a gyerek. De erőltetni semmiképp se erőltesd. Egyébként hány évesek vagytok?

2019. aug. 21. 06:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben a szituációban csak azt tudod tenni, hogy próbálod elkülöníteni a kettőt, de ebben neki is feladata, hogy kicsit elfogadóbb legyen. Nyilán gondolom te se pótszülőnek gondolod a párodat, persze fontos az, hogy kijöjjön a gyerekkel, de az is fontos, hogy ez külön legyen kezelve, hisz nem vagytok egy család vagy ilyesmi. Nyilván azt meg kell értenie és el kell fogadnia, hogy neked van egy gyereked, felelősséggel tartozol iránta és teljesen természetes, hogy mondjuk egészséges keretek között elsőbbséget élvez a gyerek és hogy van úgy amikor a gyerekkel együtt van program, de akkor is fontos, hogy a párkapcsolatra is külön koncentrálj és meglegyenek a kettesben töltött pillanatok is. Idővel ha jól alakul úgy is közelebb kerül majd ő is a gyerekhez és már természetesebb lesz számára, hogy több mindent csináltok úgy együtt, de addig hagyj neki egy kis időt erre, ne "erőltesd" hogy a gyerek is mindig ott legyen, ha ő veled szeretne lenni egyelőre. Persze azt is tudom, hogy nem egyszerű a szituáció de ebben szerintem mindkét félnek egy kicsit kompromisszumképesnek kell lennie, legalábbis ha tényleg megvan a kötelék.
2019. aug. 21. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!