Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kevésbé válogatósak a nőkkel szemben, mint a férfiak?
Úgy döntöttem leszbikus leszek, mert a férfiaknak nem tetszem. Tényleg, soha senkinek nem tetszettem még.
Felfedeztem magamban picike leszbikus hajlamot, úgyhogy nem a semmiből váltok. Bár nem volt senkivel még csak egy csók sem semelyik nemből, de akkor is.
Csak azon izgulok, hogy nőként ha nőt keresnék, akkor nehezebb lenne, mert kevesebb a leszbikus és még tetszeni is kell. De azért gondolom, hogy nem annyira válogatósak, mert nehezebb nekik és a nők alapból sem annyira felszínesek a párkeresés terén.
Mit gondoltok erről és mit tapasztaltatok?
20l
"Úgy döntöttem leszbikus leszek"
Még egy kamu...szűnjetek már meg.
Ha nem annyira felszínesek a párkeresés terén, akkor éppen hogy válogatósak.
ezért is van, hogy a leszbikusok (és a melegek) ritkán találnak párkapcsolatot, inkább csak szexet.
"mert a férfiaknak nem tetszem"
Ilyen egyszerűen nem létezik.
"Úgy döntöttem leszbikus leszek, mert a férfiaknak nem tetszem."
Ugye tudod, hogy ezzel csak hazudsz magadnak? Ez nem így működik.
Oké, értem, hogy azt érzed van egy "picike leszbikus hajlamod", de ezzel nem sokra mész.. Úgy értem, tetszett valaha neked lány, vonzódtál egyáltalán egyetlen lányhoz is? Vagy tényleg csak azért kényszeríted ezt magadra, mert a fiúknál sikertelen vagy, de egyébként inkább a fiúk jönnek be? Ha az utóbbi, akkor kérlek gondolkozz el és ne akarj az lenni, aki nem vagy. Olyat magadra erőltetni, ami nem esik jól.
Persze írod, hogy még nincsenek tapasztalataid. Akkor egyszerűen csak hagyd magad tapasztalni és ne görcsölj rá erre.
Ettől a sztereotipikus gondolkodástól pedig kérlek szabadulj meg, mert saját magad korlátozod vele..
Ó drága! A nő még annál is jobban válogatósak!
Egy férfinak néha elég ha csak külsőre megfelelsz
Egy nőnek kívül-belül megkell hogy felelj,mert minálunk kevesebb az egyéjszakás kaland,inkább tartós kapcsolat keresesre van berendezkedve a tobbseg
Miért vagy csúnya?
Miért vagy szép?
Ha a psiknak nem kellesz miért kellnél a csajoknak?
Nagyon rosszul gondolkozol.
Ez "" sajnos"" nem így megy, hogy kiválasztod melyik nemhez vonzódsz és ez működni is fog. Olyan férfit szeretnél, akihez vonzódsz és tetszik neked és ez a nőkre is igaz. Ha nem vonzódtak hozzád a férfiak a nők sem fognak, mert alapvetően többet válogatnak, rengeteg nő vonzódik nőkhöz tehát van kiből.
Szerintem nem egy nem vonzódik a másikhoz, hanem egyén az egyénhez.
Nem azért szeretek egy férfit, mert férfi hanem azért amilyen és ez a nőkre is igaz.
Azt tudom mondani, hogy adj magadra és érd el, hogy saját magadnak tetsz és kívül és belül is dolgozz magadon.
Minden simán fog menni.
18L
Az kizárt hogy egy férfinak se tetszenél.
Az családomban van olyan kimondottan csúnya nő hogy valami borzalom még ráadásul trehány is, elhagyja magát és olyan jó vágású férfival jött össze hogy csak pislogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!