Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noverem tanitott meg csokolozni nagyon gáz?
Figyelt kérdés
meg kerdezte noverem hogy hogy allok a pasikkal nem tudja hogy leszbi vagyok. en mondtam hogy még nem volt egyse es o azt mondta hogy biztos nem birok smárolni en mondtam hogy mivel meg nem tudtam kivel es erre meg kerdezte hogy meg tanitsalak? es mondom miert ne ja nem tudtam hogy le smarol de hirtelen meg is. ez nagyon gáz?2019. aug. 9. 22:54
11/15 anonim válasza:
Hát... Szerintem gáz. Most így csaj-csajjal még "szexy", de gondolj bele, ha bátyád lenne. Még betegebb lenne a dolog. Én biztos nem tenném meg.
12/15 anonim válasza:
Dehogy gáz. Teljesen normális, ha tesóddal ilyen bizalmi és bensőséges kapcsolatot tudtál kialakítani. Csak ne büszkélkedjél vele, mert a társadalom megvet érte.
13/15 anonim válasza:
Hát nem egy bevett, társadalmilag elfogadott szokás az biztos... Mondhatni nem teljesen kerek valami a történetben. Ha fiú vagy és arról fantáziálsz csókolóznak-e a lánytestvérek - NEM. Ha viszont tényleg így történt, akkor meg mit akarsz tudni, amikor te is tudod, hogy társadalmilag "finoman szólva" nem éppen elfogadott?
14/15 anonim válasza:
Attol, hogy oda írod, hogy nem kamu, még kamu. Sok gyökér meg adja alá a lovat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!