Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Edző teremben, vagy zuhanyzójá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edző teremben, vagy zuhanyzójában lehet eredményesen ismerkedni?

Figyelt kérdés

ha igen, hogyan? Vannak valakiknek tapasztalatok e témában? Lehet privátban is válaszolni és kort is légyszi írjatok!

Minden választ előre is köszönök!

2019. júl. 23. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, melegként mondom, hogy ezt felejtsd el. Az emberek erre a helyre edzeni, sportolni mennek, és meg engem is nagyon zavarna, ha valaki bepróbálkozna.
2019. júl. 23. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Miért mondasz ilyet, hogy nem lehet? A körülményektől függ! Én is szereztem már ott partnert!
2019. júl. 23. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ejtsd le a szappant :D

Viccet félretéve, lehet ismerkedni, ha nem vagy tolakodó, beszélgetsz, ismerkedsz emberekkel, azt ha vevő rá akkor akár lehet több is.

De ha arra gondolsz, hogy a zuhany alatt lesel másokat, esetleg ott húzogatod a farkad, tuti kapsz pár sallert.

Főleg, ha homofóbot fogsz ki.

Meleg vagyok én is nem rossz szándékból mondom, de jobb vigyázni.

Vannak meleg szaunák, meleg bárok (whynotcafe), szexmozik, ezek épp erre a célra vannak.

2019. júl. 23. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresési céllal semmiképp se menj oda. Az viszont kis eséllyel előfordulhat hogy megismersz valakit aztán majd abból lehet később kapcsolat.
2019. júl. 23. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem sem arra szolgál a hely, hogy ott ismerkedj. Ott a pillanatnyi atmoszféra a sportról és a kölcsönös segítségről szól. Senki sem venné jó néven, ha gyúrás közben szerelmet vallasz neki vagy bámulod. Én is az izmosabb srácokat szeretem, de ha lehet inkább azon kívül.
2019. júl. 24. 09:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
èn is találtam már partnert ilyen helyen. Okosan meg lehet oldani, és kello odafigyeléssel. De ha kezdo vagy, én sem javaslom, hogy csak emiatt menj oda.
2019. júl. 25. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:

A hely pont azért jó, mert nem kifejezetten erre van kitalálva, ezért izgatóbb.

A meleg helyek sokaknak nem izgatóak, mert ott túlságosan el vannak fajulva a dolgok, és az már visszataszító.

2020. aug. 16. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!