Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditerem zuhanyzójában rajtakaptam egy srácot, gáz nem?
22 éves vagyok, az 5. kerületbe járok kondiba, épp végeztem, levetkőztem az öltözőben mentem zuhanyozni, nem hallottam, h meg lett volna engedve a zuhany. Bent egy 25 év körüli srác ép akkor "spriccelt" amikor beértem, és persze velem szemben volt. Baromi kellemetlen volt, neki is, de gondolom, h már úgy sem tudta volna kimagyarázni ezért csak zavartan nevetett és bocsánatot kért. Mondta, h feltakarítja és meg is. Nekem ez annyira vad volt, h felállt a farkam és nem tudtam hogy takargatni, ezt ő észrevette, és csak ennyit mondott: gondolom te is kivered. Ezután kiment a zuhanyzóból és ment haza. A zuhanyzó falak nélküli tulajdonképpen egy csempézett szoba 6 zuhanyfejjel.
Nem tudom miért de ott és még itthon is kicsaptam. Pedig baromi kellemetlen volt.
Valakinek hasonló dolog volt?
Miért lenne gáz? Nem csinált semmi féle logika ellenes dolgot.
Izgat más férfival való secuális együttlét bármilkyen formában? Ha a válaszod igen, bisex vagy homosex vagy.
Ha nem csak érdeklődés szintjén vagy
Várjál, várjál, várjál...
"Nem tudom miért de ott és még itthon is kicsaptam."
Ott ugye nem a zuhanyzóban???
Nem tudom, de nem szívesen kerülnék ilyen helyzetbe. Mondjuk engem nem zavar a meztelenség hiszen minden nap munka után közös zuhiban tusolunk a kollégákkal, de nem izgulunk fel egymásra. Lehet te bisex vagy, ezért izgultál fel. Engem nem zavar, csak ne előttem tedd.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!