Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Konditerem zuhanyzójában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditerem zuhanyzójában rajtakaptam egy srácot, gáz nem?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, az 5. kerületbe járok kondiba, épp végeztem, levetkőztem az öltözőben mentem zuhanyozni, nem hallottam, h meg lett volna engedve a zuhany. Bent egy 25 év körüli srác ép akkor "spriccelt" amikor beértem, és persze velem szemben volt. Baromi kellemetlen volt, neki is, de gondolom, h már úgy sem tudta volna kimagyarázni ezért csak zavartan nevetett és bocsánatot kért. Mondta, h feltakarítja és meg is. Nekem ez annyira vad volt, h felállt a farkam és nem tudtam hogy takargatni, ezt ő észrevette, és csak ennyit mondott: gondolom te is kivered. Ezután kiment a zuhanyzóból és ment haza. A zuhanyzó falak nélküli tulajdonképpen egy csempézett szoba 6 zuhanyfejjel.

Nem tudom miért de ott és még itthon is kicsaptam. Pedig baromi kellemetlen volt.

Valakinek hasonló dolog volt?

2015. nov. 26. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nem tudnad,ez termeszetes,csak a prudek fujjoznak, mert ugy illik.A zuhanyzo valahogy kihozza az emberbol ezt a fajta memozdulast
2015. nov. 29. 05:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hol van ilyen zuhanyzó Szekszárd környékén? :D

Edzéstől fáradt csuklódat megkímélném a számmal! :D

2015. nov. 29. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!