Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alkalmi partnernél gáz ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi partnernél gáz ha nála mosom ki magam vagy közösen csináljuk?

Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem gáz. ... vagy is én 21 éves passzív ként mindig otthon intézem el magam ha nem sikerül, nincs alkalmam vagy időm akkor aznap csak orál szex lesz
2019. júl. 21. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem, inkább, mint hogy trutyis legyen. :D Ha nem egy türelmetlen gyökér az aktív aki csak túl akar lenni rajtad, akkor neki is érdeke, hogy tökéletes legyen az együttlét, és ne zavarjon be a fekália. Még olyat se hallottam, hogy közösen csinálni, de nem hangzik rosszul.

Előző: hát szerintem sokkal cikibb, mikor egy kanos aktívnak azt mondod, hogy nem dughat meg. :D Nagyon kiábrándító lenne, ha nekem valaki benyögne egy ilyet, hogy csak orál... Mindezt azért, mert nem hajlandó kitakarítani magát...

2019. júl. 21. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Mindig otthon oldom meg, ha tudom, hogy anál lesz.
2019. júl. 21. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Hát én másnál tuti nem mosnám ki magam.

Hallottam ilyen esetről, utána meg az illető összeszedett valami nyavalyát.

2019. júl. 21. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Én mindig közlöm az illetővel hogy öt tíz perc kell hogy kimosom magam.
2019. júl. 21. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi, akár rendszeres szexpartnert keresek.

Budapest

21F

2019. aug. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!