Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első popószexhez milyen pózokba csináljuk? És melyik pózokat hagyjuk ki amik nehezebbek?
Nagyon izgatott vagyok ár, és kívánom a párom!
Eddig még csak orál volt, viszont egész nagy mérettel rendelkezik..
Úgy csináljátok,ahogy jól esik.Mit kell ezen kérdezgetni.
Nekiálltok,aztán kitapasztaljátok,hogy hogy jó.
Nem hiszem el,hogy nincs bennetek annyi kreativitás és önállóság,hogy meg tudjatok oldani egy ilyen numerát.
Hát, ha meleg kategóriába szántad akkor nem is lehe tmás a sex mint anális :)
Szerintem hátulról jó csinálni az első alkalommal vagy úgy hogy te vagy alul és a lábad a pasid nyakában.
Előre szólok fájni fog. És macerás az egész. És értelmetlen. Mielőtt csináljátok beöntést kell magadnak csinálnod, hogy tiszta legyen a végbél. Aztán gumit húzni a szerszámra.. plussz rengeteg sikosító. Aztán lehet csak fájni fog. És akkor utána jönnek a problémák. Végbélrepedés ami nagy fájdalommal fog járni és vérzéssel. Aranyered is lehet ami ugyancsak vérzés és folyamatos fájdalommal jár.
Én lebeszélnélek a dologról, de gondolom nem tudlak. :) Te amúgy sem fogsz mit élvezni belőle. Max a férfi, mert, hogy szűk. Ha szereted inkább engedd be előre. Az sokkal de sokkal jobb érzés mindd a két félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!