Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melegek lennénk?
Figyelt kérdés
Egy gyerekkori barátommal az utóbbi időben sokat találkozunk, néha ott alszok, de aludni meztelen szoktam, ő boxerben. Ez belefér?2019. júl. 21. 11:12
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez simán belefér, mi is sokat pucérkodtunk régen.
2/6 anonim válasza:
Nem, heterók trikóba meg susogós nadrágba alszanak. Bocs, ezt sztereotípia..
3/6 anonim válasza:
jó hát igazából melegnek se kell lenni ahhoz h ha már együtt alszotok meztelenül, akkor ott történjen vmi ... azért a hormonok műköüdnek. és hát ha már áll a dákó, akkor megeshet ez-az. na persze nem úgy mint 2 melegnél, de pl kölcsönös kiverés simán. ettől még nem leszel meleg ne aggódj.
4/6 anonim válasza:
Hát már nem azért, de ha nekem nőként ingerenciám támadna arra, hogy simogassak vagy kinyaljak egy lányt, vagy akár csak felizgasson bármilyen mértékben, akkor biztos nem tartanám magam már heteronak. Minimum biszex lennék. Ergo kérdező, ha izgulsz a haverodra, akkor biztosan legalább biszex vagy. Ha nem izgulsz rá, csak egymás mellett alszotok, abban nincs semmi.
5/6 anonim válasza:
na várjunk, azért mnagy különbség van aközött h kinyalod a bnőd vagy pedig haverok közösen kiverik ... és ebből olykor egymásnak is. azlért ez köüzek se olyan ritka dolog.
6/6 anonim válasza:
Akkor több a biszex pasi, mint biszex nő🤷🏼♀️Ne mondd már, hogy egymásnak kiverni nem buzulás. Persze mindenkinek nehéz elfogadnia magát biszexnek vagy melegnek, de azt állítani, hogy az ilyen pasik full heterok...ugyan már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!