Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek között a felsővezetők, jólmenők vagy éppen a szegények vannak többen?
"Mert ha meleg az ember frusztrált, előbb lecsúszhat."
Mi van?
Egyébként nincs ilyen statisztika.
Én eddig csak olyan melegekkel találkoztam, akik kb. 300 000 nettót kaptak. Aztán vagyok én, akinek egyetemi végzettséggel lesz 120 000 nettó 😂
22/F
Meleg társkeresőn ugyan olyan sok az ágrólszaladt szerencsétlen proli, mint országos szinten, nem ezen múlik szerintem.
Annyit észrevettem, hogy főleg a fiatalabb melegek sokkal igényesebbek, adnak magukra, ezért tűnik sokszor, hogy pénzesek, de nem kell családra/gyerekre költeni, többet tudnak foglalkozni magukkal.
Másik, hogy főleg feminin melegeket nem találsz vezető beosztásban, egyszerűen az a közeg nem veszik komolyan a kényeskedő, lányos komolytalan férfiakat, ezért aki meleg is, inkább titkolja.
Nagyon sok szegény meleg is van, szüleivel él, nincs lehetősége elköltözni, többségük nagyon magányos, ők azok akik társkeresőn kb bárkit leszopnának, addig is lehetnek valakivel, gyakorin is van ilyenből egy pár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!