Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ilyen a szobatársam?
Elnézést! Véletlen az egész oldalt bemásoltam,de csak a vége a lényeges.
"Kapcsolódó kérdések
Kollégista fiú vagyok. Mikor egyedül vagyok az egyik szobatársam levetett alsónadrágját (testhez simuló boxer) szoktam szagolgatni. Valami egész fantasztikus illata van, ettől...
Tessék,itt a megoldás.Össze kell költöztetni őket."
Nem akarod megkérdezni, nehogy megsértődjön... Ha a barátod, akkor mondd el neki. Ha ő is annak tart téged, akkor nem fog megsértődni. Felfogja és remélhetőleg leáll vele. Esetleg szerelmet vall, ami másik kérdést fog felvetni, de az nem ide tartozik.
Ha mégis megsértődik ezen, akkor magára vessen! Nyilván tudja h nem vagy homofób, csak ez a helyzet zavar. Ha nem áll le, akkor tényleg vessed fel neki a szobatárs cserét...
Szerintem beszélj vele, kezelt felnőttként a másikat és beszéljetek. Kollégista voltam több mint 7 évig, és legtöbb konfliktus mások között az volt hogy nem beszéltek csak haragudtak a másikra, kötekedtek stb. és ez nem vezet sehová.
Én is meleg vagyok, tudom milyen ha nem mondunk ki dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!