Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha ilyen a szobatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha ilyen a szobatársam?

Figyelt kérdés
Először is meleg fiúkat kérdezek, mert ők tudják, mivel lehet őket leállítani. Szóval. A szobatársam szerintem elég meleg, bár be nem vallja. A probléma nem is ez, hanem leginkább az, hogy csak úgy bejön, amikor zuhanyzom beszélgetni, néha meztelenül sétálgat, ami annyira nem is zavar, mert régen én is meztelen voltam, de mostmár inkább felveszek egy alsót és abban vagyok. De ami A legjobban szokott általában zavarni, az az, hogy tűnnek el az alsóim. Van, ami időről időre előkerül, de tudom, hogy ő viszi el őket. Volt, amit g***sen találtam meg a párnája alatt, valamint ő boxert hord én pedig fecskét, így amikor lecsúszik a nadrágja vagy olyan vékony nadrág van rajta, ami sejteti az alsót, szoktam látni, hogy nem boxer, hanem fecske van rajta, ami az enyém!!! Mivel mindig bemutatja, milyen alsót vett éppen és mindig csak boxereket vesz. Mit mondjak neki? Verjem bele én is az övébe, abból majd tanul? Vagy Mi a megoldás?

2019. júl. 20. 17:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%
#19 ennek a posztnak mi ertelme volt ? Xd
2019. júl. 21. 23:06
 22/69 sanyó9999 ***** válasza:
87%

Elnézést! Véletlen az egész oldalt bemásoltam,de csak a vége a lényeges.

"Kapcsolódó kérdések

Kollégista fiú vagyok. Mikor egyedül vagyok az egyik szobatársam levetett alsónadrágját (testhez simuló boxer) szoktam szagolgatni. Valami egész fantasztikus illata van, ettől...

Tessék,itt a megoldás.Össze kell költöztetni őket."

2019. júl. 22. 18:11
 23/69 ftf1983 ***** válasza:
100%
A szobatársadnak tetszel és valószínűleg fétise az alsónadrág. Szerintem meg kéne beszélnetek ezt a dolgot, mert ebből lehet még feszültség. Biztos, hogy tudja, hogy tudod és arra vár, hogy mikor hozod fel a témát.
2019. júl. 23. 09:20
 24/69 A kérdező kommentje:
Miért várja? Mit vár a témától? Hogy oda fogom adni magamtól? Vagy Hogy lefekszünk?
2019. júl. 23. 13:36
 25/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarod megkérdezni, nehogy megsértődjön... Ha a barátod, akkor mondd el neki. Ha ő is annak tart téged, akkor nem fog megsértődni. Felfogja és remélhetőleg leáll vele. Esetleg szerelmet vall, ami másik kérdést fog felvetni, de az nem ide tartozik.

Ha mégis megsértődik ezen, akkor magára vessen! Nyilván tudja h nem vagy homofób, csak ez a helyzet zavar. Ha nem áll le, akkor tényleg vessed fel neki a szobatárs cserét...

2019. júl. 23. 14:17
 26/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélj vele, kezelt felnőttként a másikat és beszéljetek. Kollégista voltam több mint 7 évig, és legtöbb konfliktus mások között az volt hogy nem beszéltek csak haragudtak a másikra, kötekedtek stb. és ez nem vezet sehová.

Én is meleg vagyok, tudom milyen ha nem mondunk ki dolgokat.

2019. júl. 23. 15:35
 27/69 ftf1983 ***** válasza:
100%
A szobatársad mondjuk úgy provokál téged a szó jó értelmében. Nem úgy veszi el az alsóidat, hordja és élvez bele, hogy ne vedd észre. Ezt direkt csinálja így. Ha leülsz vele beszélgetni, hogy te nem szeretnél tőle semmit, de azért zavar, hogy az alsóidat vegzálja, használja vagy éppen beléjük élvez, akkor tisztában lesz azzal, hogy ezt ne csinálja tovább. Itt tényleg csak az az egyetlen jó út, ha leülsz vele és megbeszéled vele.
2019. júl. 24. 08:17
 28/69 A kérdező kommentje:
Akkor jövő héten beszélek is vele! Köszönöm szépen!
2019. júl. 25. 23:25
 29/69 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg nekünk, mi történt a beszélgetésen, és utána. Kérlek!
2019. júl. 26. 06:56
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesen olvasnám a fejleményeket... 😊
2019. júl. 28. 18:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!