Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már szerelmesek lányba?
20 éves egyetemista vagyok, a kollégiumban megismertem egy lányt, akivel imádok együtt lenni, a stílusa, a a gondolkodása, az egész életszemléleteszinte megfog, szinte mindenben egyetértek vele.
Sokszor gondolkoztam már rajta, hogy milyen jó lenne ha hetero lennék, mert akkor tuti összejönnénk.
Nem tudja mèg, hogy meleg vagyok, szerintem ő is többet érez irántam egyszerű barátságnál.
Nrm tudom mit csináljak, simán szexelnék vele, ha felállna rá...
Veletek volt már ilyen?
Haver, ha kívánod a csajt, tehetsz egy próbát, persze nem tesztalanynak használva őt!
Ha nem megy neked és megmondod neki, ha normális a csaj, biztos megérti, hogy meleg vagy.
Sok sikert!
Nekem tavaly volt, hogy beleszerettem a legjobb barátomba, aki természetesen lány volt. Akkor se, és most se vagyok benne biztos, hogy az tényleg szerelem volt, vagy csak nagyon szerettem volna, ha hetero lennék. Bár valószínűleg inkább az utóbbi.
Egy ideig hitegetett, aztán kiderült, hogy közbe került valakike, és nagyon megharagudtam rá. Az óta persze megbocsájtottam, meg miden, de nem beszélünk (nem mintha rajtam múlna)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!