Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, milyen volt amikor először szerelmesek voltatok?
Jáááááj... xDDD
Hát ő először iszonyat utált, én nem utáltam, igazából a levegőt előbb észrevettem volna. xD
Aztán egyszer lepofoztam. A háttérsztorit hagyjuk. xD
Előtte se emeltem kezet senkire, azután se, én sem tudom, hogy tudott annyira fölhúzni. :D
Na, szóval elkezdtünk egyre jobban kijönni, mert a(z egyébként iszonyat nőiesxD) pofon után megkedvelt.
Ahogy egyre javult a kapcsolatunk, úgy kezdett ráeszmélni, hogy olyan meleg vagyok, mint a gázkazán és mindenáron ki akarta húzni belőlem. Amire semmi szükség nem lett volna, olyan nyilvánvalóan elszóltam magam egyszer előtte véletlenül, hogy semmi szükség nem lett volna rá, csak "szeret kínozni". :D
Egyre bensőségesebb lett a viszonyunk, tehát ilyen mellkasán elalszom szintű dolog, amikor még problémáim voltak a dühkitöréseimmel (nem hormonális, pszichiátriai gond volt), nagyon jól meg tudott nyugtatni.
Aztán megtudta, hogy meleg vagyok. Konkrétan kiröhögött, majd kinyújtotta rám a nyelvét és rém cuki hanggal: "Tudtam nyeeenyeeeeeee!" xDDDD
Aztán beleestem... Fúúú, de kegyetlen szörnyű időszak volt. :DDD
Mert neki volt barátnője, akivel szintén nagyon jóban vagyok, így már csak azért sem mozdultam rá, mert nem vagyok akkora önző féreg, hogy elvegyem a barátnőjétől, másrészt tőle meg pláne nem.
És soha nem tudta meg. Utólag, mikor már elmúlt, rákérdezett, és őszintén válaszoltam neki, de nem szóltam neki. Úgyhogy ja... :/
De azóta is nagyon jó a kapcsolatunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!