Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak lány barátai vannak akkor meleg?
Nem, még akkor is lehet hetero.
A melegek sem mindig lányokkal barátkoznak.
Nem feltétlenül, de én mint meleg fiú azt mondom, hogy talán... hát ja. Én is könnyebben barátkozok lányokkal és több lány barátom is van mint fiú.
16/f
Ha egy fiú a vele azonos neműek iránt érez nemi vonzalmat és éli is meg, akkor meleg, vagy lehet még biszex.
Az összes többi ilyen körítés, mint a barátok, beszédstílus érdeklődési kör, járás, stb csak ilyen heteró fantazmagória.
Technikailag még aszexuális is lehet, ezért illene egy picit elgondolkozni ezeken a kényszerképzeteken.
Lányként nincsenek lánybarátaim, mégis hetero vagyok. Régen 15 fős fiú bandával lógtam, mert én is longiztam és ott nem sűrűn voltak akkor lányok.
Azért ne erre alapozz ha kiszemeltél valakit. Bizonyára ő is inkább az ellenkező nemmel érzi jól magát valamilyen okból kifolyólag, ami nem feltétlenül a szexuális beállítottsága. -Persze nem kizárt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!