Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekül minden lány sírva mikor megtudják hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretnék lányokkal is barátságot kialakítani de valahogy leráznak mikor elmondom a nemi identitásom.2019. jún. 25. 11:36
1/9 anonim válasza:
Mert a lányok szeretik a kukit. És mivel a tied nem kaphatják meg, ezért érdektelenné válsz számukra. Gondolom, nem újdonság.
2/9 anonim válasza:
Lehet azért, mert jó nézel ki, és elkeserednek, hogy soha nincs esélyük nálad, hacsak nô egy péniszük :D
3/9 anonim válasza:
Mert hitegeted a szingli lányokat aztán pofára esnek
4/9 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Esélyem lenne egy olyan barátra akivel lehet beszélgetni anélkül hogy félreértenénk bármit (így romantikus értelemben). Nem értem miért kell futni. Ha egy leszbi csaj akarna a barinőm lenni na akkor kicsit megijednék.
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nagyon el vagy tévedve. Konkrétan én pont az ellentetje vagyok, és 4 fal között azt csinálok amit akarok. Nyílván a hetero gondolkodás a normális de a melegek nem tehetnek arról hogy azok. Elítélem én is a felvonulásos felszólalós melegeket
2019. jún. 25. 13:50
6/9 anonim válasza:
Nem lepontozást kapsz, hanem egy jelentést a gusztustalan általánosításoddal. Menj végig ma Budapesten, és láthatod, hogy több hetero srác öltözik melegként, mint meleg srác melegként. 10-ből 9 esetben le sem esik neked, hogy aki mellett állsz a tömegközlekedési eszközön, boltban, stb., ő meleg, mert az öltözködése egyáltalán nem kirívó, vagy legalábbis nem kirívóbb, mint a divatb*ziknak.
7/9 anonim válasza:
Még sosem hallottam ilyenről. Biztos, hogy az az oka, hogy meleg vagy? Nekem például nem szimpi, hogy kirekesztő módon írsz más melegekről (akik felvonulásra járnak, akik felszólalnak a meleg jogokért). Szerintem ez kicsit álszent és ezt hetero nőként írom.
8/9 anonim válasza:
Én leírtam a választ, de valakit zavart az igazság. Sajnos az őszinteséget itt nem díjazzák.
9/9 anonim válasza:
Mert belédszeretnek. Én is beleestem egy ilyen hibába. Volt egy fiú ismerősőm, tök jól kijöttünk és egy idő után csinált vonzódásra utaló dolgokat én meg beleszerettem. Azztán persze elmondta h meleg én meg otmaradtam a viszonzatlan szerelmemmel. Ez nem az ő hibája volt, általában(!) a meleg fiúk rendesebbek a lányokkal, félreérthető dolgok is tudnak történni. De amugy elengedtem és még mindig haverok vagyunk szóval:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!