Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetséges?
Szóval én egy középiskolás srác vagyok, és van egy osztály társam, aki eszméletlenül jól néz ki. (Ő is fiú)
Bármelyik csajt megkaphatná a környezetéből..
De neki mégse kell egy se??
Erről nem rég beszélgettem vele, és azt mondta, hogy ő csak olyannal lenne együtt szexuálisan akibe szerelmes. Tehát nem szexet akar, hanem szeretkezést.
Ezt értem, és világos is, csak hogy nagyon sok csaj van oda érte, és el nem hiszem hogy egyik se vonza őt, mert amúgy elég szép lányokról van szó..
És inkább marad szűzen.
Ennyire nem akar nyitni a lányok felé?
Vagy irracionálisan magas elvárásai vannak a lányokkal szemben??
Vagy lehetséges hogy meleg lenne?
A normális válaszokat Köszönöm!
Ne is csinalj iyet
Nem szabad ilyet
Lehet hogy hetero te meg ranyomulsz
Undorito
Szerintem se szabad egyértelműen rányomulnod.
Adhatsz jeleket, amik burkoltan mutatják, hogy valami vonzalom van benned iránta, de ezt nagyon óvatosan csináld.
Ha nagyon közvetlen a kapcsolototok, és tudod, hogy jó véleménnyel van a melegek iránt, megtartja a titkodat, akkor vald be neki, hogy Te a fiúkhot vonzódsz.
Aztán a reakciója eldönti a továbbiakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!