Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetséges, hogy egy negatív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egy negatív szexuális élmény meghatározza a későbbi vágyaim?

Figyelt kérdés
Életem első orálja nagyon rossz volt. Én kb 16 voltam és a másik fiú egy velem egykorú izmos sportoló srác volt. Miután kielégített orálisan jöttem én, de már nem volt úgy kedvem, hisz tudjátok elszáll a kanosság. Ennek ellenére elkezdtem, de közben szóltam, hogy nem megy. Erre közötlte, hogy addig nem megyek el míg be nem fejezem. Rászorította a fejem és mélytorkozott, majd a végén a számba élvezett és lenyelette, holott ezeket előre megbeszéltük hogy ne. Na de azóta eltelt pár év és még most meg kifejezetten izgatna egy ilyen találkozó. Igaz mindkét oldala tetszik, tehát csinálnám is. Szerintetek összefügg a két dolog? Másnak is volt/van olyan élménye, ami így kísértett vissza? Kort is írjatok, esetleg írjátok le mi volt.

2019. jan. 21. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Igen, én is így vagyok ezzel, csak nekem más.
2019. jan. 21. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
persze, hogy egy ilyen élmény egy életre nyomot hagy benned
2019. jan. 21. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Életem első szexuális kapcsolata egy fiúval volt, ahol én voltam a passzív, és annyira nem jött be hogy utána 3 évig egy fiúval sem találkoztam. Igazából maga a dolog tetszett, csak inkább aktív vagyok.

Amúgy meg nyilván van ilyen, a legtöbb embernél kevésbé izgi miután már elmegy, én ezért szeretek inkább utolsóként, ha előttem elmegy akkor inkább csak kiverem a partnernek.

2019. jan. 21. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló volt, viszont én már másnap vágytam rá, hogy megismételje.
2019. jan. 21. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég negatív dolgok elszenvedője voltam az elején, ami nagyon nem tetszett. Aztán pedig én kezdtem el kíváncsiságból. És lám-lám ezt élvezem már a legjobban. F.25.
2019. jan. 21. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nagyon durva

még jo hogy nincsenek ilyen élményeim

Miaz hogy rászorította a fejed? Úgy állbavertem volna hogy az összes foga kiesik

2019. jan. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!