Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek szokott úgy erekciótok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek szokott úgy erekciótok lenni, hogy egy látvány felizgat akár olyan helyen is, ahol bárki járhat és lehetnek többen?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit csináltok? Zavarba jöttök, vagy maradtok full természetesek, vagy ez valaminek a kezdte olyankor?

2019. júl. 12. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Ha egy fiúnak megtetszik a teste, akkor fel szokott állni mindig. Pl: öltözőben is. Volt, hogy észrevették és olyan is, hogy hancúrozás lett belőle.

A szabadban se zavar, ott is volt.

2019. júl. 12. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem, en abszolut tudom kontrollalni. Nem egy osztonleny vagyok.
2019. júl. 12. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

szerintem ilyen 10-15 éve volt nálam, azóta megtanultam kontrollálni.

Ahol néha előfordul még az a szauna, főleg amikor egyedül vagyok bent, unalmamban jön a fantázia és hát a melegtől könnyebben feláll, és bejön valaki... De annyira már azt is kontrollálom, hogy 5 másodperc alatt elmúlik az erekcióm.

Ha pedig olyan erős, hogy nem tud elmúlni, az azt jelenti, hogy hetek óta ki vagyok éhezve, vagyis kiverem magamnak

2019. júl. 12. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Volt már ilyen, hogy egy biciklis fatörzs vastagságú combjai közötti hatalmas dudorra felizgultam... hát imádkoztam, hogy azok közé a nagy combok közé szorítsa a fejem és teleélvezze a számat :D

Tutti olyan vastag lehetett a farka, hogy kitömte volna a torkomat, hogy a nyakam is csak dudorodott volna, mint a nadrágja :D

2019. júl. 12. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
NE is mondd. Sajnos bárhol rám tud jönni, múltkor a metron álltam (mármint két lábon először:D), kapaszkodtam, szemben viszont ült egy nő, aki megtetszett. ÉS persze a farkam magasságában volt a feje kb, nekem meg ácsingózott, és ott fészkelődtem, meg táskával takartam, hogy ne látszódjon. :D
2019. júl. 12. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az utolsó: ja most, látom hogy meleg kérdés, bocsánat. :D
2019. júl. 12. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
buszon volt hogy egy helyes srác mellettem kapaszkodott és látszott a hónaljszőre ettől merevedésem lett .egy fékezésnél pont nekem dölt
2019. aug. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!