Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek szokott úgy erekciótok lenni, hogy egy látvány felizgat akár olyan helyen is, ahol bárki járhat és lehetnek többen?
Ha egy fiúnak megtetszik a teste, akkor fel szokott állni mindig. Pl: öltözőben is. Volt, hogy észrevették és olyan is, hogy hancúrozás lett belőle.
A szabadban se zavar, ott is volt.
szerintem ilyen 10-15 éve volt nálam, azóta megtanultam kontrollálni.
Ahol néha előfordul még az a szauna, főleg amikor egyedül vagyok bent, unalmamban jön a fantázia és hát a melegtől könnyebben feláll, és bejön valaki... De annyira már azt is kontrollálom, hogy 5 másodperc alatt elmúlik az erekcióm.
Ha pedig olyan erős, hogy nem tud elmúlni, az azt jelenti, hogy hetek óta ki vagyok éhezve, vagyis kiverem magamnak
Volt már ilyen, hogy egy biciklis fatörzs vastagságú combjai közötti hatalmas dudorra felizgultam... hát imádkoztam, hogy azok közé a nagy combok közé szorítsa a fejem és teleélvezze a számat :D
Tutti olyan vastag lehetett a farka, hogy kitömte volna a torkomat, hogy a nyakam is csak dudorodott volna, mint a nadrágja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!