Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális az, hogy 20 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy 20 évesen egy nem létező valakibe vagyom szerelmes?

Figyelt kérdés
Amost megjelent Eufória (euphoria) c.sorozatban nagyon megkedveltem Nate Jacobsba (Jacob Elordi). Valahogy mint a külsője, mint a belsője és a stílusa megnyert amit alakit. Tudni kell róla, hogy voltaképp egy elmebeteg vadállat és eleinte egyenesen utáltam. De ahogy jobban megismertem a személyiséget egy ilyen gyengéd, romantikus, aggódó valaki van benne. Az még tini lányoknál ok, hogy ilyen megtórténik, de 20 éves fiuánál. Illetve hamás nem is de egy ilyen fiút szeretnék nagyon. Válasziotak előre köszönöm.
2019. júl. 10. 07:14
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Nemcsúnya pasi

Mirőlszól ez a sorozat?

2019. júl. 10. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Nekem Austin Butler tetszik a Shannara Kronikaibol
2019. júl. 10. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi agyműködés csodákra képes, de azért mindenkinek tudatosan kell törekednie arra, hogy a valóságtól azért ne szakadjon el, mert kórosan rögzülhetnek az ilyen belső élmények.
2019. júl. 10. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A tinisorozatokkal az a baj, hogy romantizálnak olyan dolgokat, amik a valóságban nem azok. Ilyen az elmebeteg vadállat karakter is. Na a való életben nem azok.

Nem azzal van a baj, hogy ugyanúgy beleestél egy kitalált karakterbe, mint egy tinilány, hanem az, hogy egy ilyenbe. A valóságban egy erőszakos, elmebeteg ember nem fog úgy viselkedni, mint Jacob Elordi karaktere. És ha összejössz egy hasonlóval a saját károdon tanulhatod meg, hogy nem kellett volna.

2019. júl. 10. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én nem létezem, idős is vagyok, meg túlsúlyos. Mit szólsz hozzá? :-)

2019. júl. 11. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!