Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy 19 eves fiu szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 eves fiu szerelmes belem en 44 ek adom ki magam de több vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 00:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Először: a szerelem nem korhoz kötött, illetve gondolom mert akkor másik 44 évest is választhatott volna. Az, hogy valaki hazudik, nálam pl totál negatív, de van akit hidegen hagy. Úgyhogy, te döntsd el mit érzel.
2019. máj. 31. 00:51
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Felejtsd el és keress korodbelit..
2019. máj. 31. 00:56
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha 44 évesen megfelelsz neki, akkor a valódi életkorodat is elfogadta volna szerintem. Most már nem tudom hogy tudnád előadni, hogy eddig hazudtál neki, de valójában X éves vagy. A hazugságra semmi szükség ilyen esetben, csak belekeveredsz és nem tudsz kimászni belőle.
2019. máj. 31. 02:15
 4/18 anonim ***** válasza:
61%

Szop*d le :3

Ertekelni fogja :3

2019. máj. 31. 02:22
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Mond meg csak sz őszintét..ha szeret elfogadja. Esetleg kicsit hisztizik hogy hazudtál.. de úgyis megbocsájt
2019. máj. 31. 06:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"en 44 ek adom ki magam"

Ha már inbdításra hazudsz akkor hogy bízzon meg benned? Baromira nem szép dolog más érzelmeivel játszani. Ha te is szereted az a minimum, hogy őszinte vagy Vele....

2019. máj. 31. 07:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyira de annyira érdekelne, hogy a 40-50-60-as csávók, akik tizen-huszonéves srácokra hajtanak, azok ők maguk is 40-50-60-as csávókkal dugtak tizen-huszonéves korukban?
2019. máj. 31. 08:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki! Nem lesz gond. Nem a kor miatt tetszel neki.
2019. máj. 31. 08:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szerelmes, el fog hagyni hamar, de persze ne legyen igazam, csak ez a tendencia. A hazugság nem jó dolog, ő egy 19 éves, hiszékeny srác, megalapozod neki hogy ő is undorító gusztustalan dolognak tartsa a melegek világát, ahol mindenki hazudgál össze-vissza, ezért majd ő is áttér az állandó alkalmizásra, gratulálok hogy hozzájárulsz
2019. máj. 31. 09:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdés. A szerelem nem korhoz kötött. Ez igaz. De van-e joga egy 40+ os magabiztos felnőtt férfinek elcsábítani egy tizenéves, jó esetben tapasztalatlan fiút? Van-e joga magához láncolni jó esetben 10-15 évre. Van-e joga a fiatalságát elrabolni?

Én értem, hogy nagyon sokat adhat egy idősebb pasi egy fiatalnak. De vajon adhat neki egész életre szóló köteléket? Hát nem. És ha végig kitartanak egymás mellett a fiú 10-15 év múlva középkorú pasiként magára marad. És kezdhet mindent előről egy óriási töréssel a szívében. Ezt ő nem fogja látni de egy idősebb férfi ennek tudatában kell, hogy legyen. Tényleg ezt szeretnéd annak akit szeretsz?

Az idősebb úr pedig azt kockáztatja, hogy a kapcsolat csak tiszavirág életű lesz. Mert a fiatal srác még élni akar és el fogja hagyni egy fiatalabbért, egy izmosabbért, valakiért akinek nagyobb farka vagy jobb kocsija van. Ezek a kapcsolatok halálra vannak ítélve hosszú távon és a csalódások csak arra viszik az embereket, hogy ne is akarjanak egy éjszakánál többet ez után. Persze nem lehet általánosítani és az is igaz, hogy a melegek közt a párkapcsolat nem túl népszerű. Pedig sokan vágyunk rá. A melegek vajon miért nem tudnak békességben, szeretetben megöregedni egymás mellett?

2019. máj. 31. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!