Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból kérdem azoktól, akik ellenzik Magyarországon a melegházasságot, miért teszik? Az a válasz nem elfogadott, hogy "nem természetes", hisz a WHO kijelentette, hogy nem számít mentális betegségnek. Nyugodtan írjátok ide őszintén.
"Hát pedig a buzulás nem természetes,akárki akármit is mond."
Úgy tudom hogy a hím oroszlánok megölik más a hímtől származó kölyköket, hogy a nőstény hamarabb legyen újra termékeny. Szerinted erről példát kéne vennünk? Ha nem, akkor miért állítod, hogy a melegség esetén ne tegyünk ugyan ilyen kivételt.
Másrészt a kommentedet is telefonról/PC-ről írtad, az sem igazán természetes.
Én meleg vagyok, és szerintem is rendellenesség, mint amikor valaki süket vagy vak, mert alapvető biológiai folyamatot gátol, a szaporodást.
Házasság nem érdekelt soha, nekem olyan abnormális, ahogy két faszi az ujjára húzza a gyűrűt, meg virágot dobál, ezért nem is támogatom, a bejegyzett élettársi kapcsolat szerintem pont elég.
+èn nem nyomom el a melegeket
-nem vertem meg vkit azert mert meleg
-tesom se tagadtam ki a csalad se attol h meleg (le-sza-rom) ő dolga
Jó tudom itt konkrétan a házasság a kérdés, de sok más is felmerült már a kommentek alapján.
Akik azon a véleményen vannak, hogy a gyerekek inkább rohadjanak meg az intézetben, mintsem meleg párok neveljék fel őket, kérdezem én, ha ennyire szíveteken viselitek az árva gyerekek sorsát, hányszor támogattatok civil szervezeteket, például azokat akik az éhező gyerekeken segítenek? Ha nem is pénzzel, hanem vásárolt élelmiszerrel amit elvittetek és látnátok, hogy milyen sorsuk van ezeknek a gyerekeknek? Gondolom egy sem, mert akkor nem ilyen véleménnyel lennétek.
Ezek az emberek is olyanok mint a kormány "A gyerek az első" pk is csak a kilakoltatásnál engedik őket előre, más szempontból nem láttam megmozdulást, de ne a krmányt hibáztassuk, mi emberek is hagyjuk és elnézzük ezt.
Az hogy a család fogalma anya+apa+gyermek, mi van az egyedülálló szülőkkel? Az nem család? Mikor az anyuka egyedül neveli a gyermeket, az apa meg olyan sz-revő, hogy még a gyerektartásnál is húzza a fogát és inkább nem fizet? Ez a család? De nem vagyok férfigyűlölő, van példa az ellenkezőjére is, egyik ismerősömről van szó, a lány megszült 21 évesen, a 23 éves apa elvállalta a gyermeket mert az anya még élni akar és kiment dubajozni. Ez a család.
Másrészt a gyermek mit lát egy ilyen pride felvonuláson? Félmeztelen embereket?
De azzal senki sem foglalkozik mikor a főváros utáin nap mint nap zombik fetrengenek bedrogozva, a játszótéren az elhasznált tűk szétszórva, a kevés nyilvános wc hiány miatt fényes nappal az emberek a nyílt utcán végzik el a dolgukat. Dohányboltba nehogy már bemenjen a gyerek mert hát meglátja a cigisdobozon az elrettentő képeket és a szöveget, hogy miért ne szokjon rá a dohányzásra, a nyílt utcán meg látja az embereket akik dohányoznak, ott pedig senki sem figyelmezeteti őket, hogy ne szkj rá mert ezért meg azért káros, csak azt látják, hogy ez jó, mindenki csinálja ez a természetes.
Ez olyan mintha a gyermek nem vehetne óvszert, de a nyílt utcán végignézhetne a használatáról egy bemutatót, az sem zavarna senkit sem.
Aki azt mondogatja, hogy a heterok sem vonulgatnak, kb minden héten van esküvő, ott is van nászmenet, nem? Az akkor mi? Ők is a hetero büszkeséget ünneplik.
Én mondjuk melegként nem vagyok házasságpárti, legalábbis csak saját magamról beszélhetek, viszont ettől függetlenül mindenkinek szíve joga kellene, hogy legyen, hogy saját maga, nem pedig mások döntsenek mások életéről.
Jézusom, milyen korlátolt itt jópár válaszoló...
Írják itt, hogy nem természetes. A hetero házasság az? Az állatok házasodnak? Értem én, hogy ha ti állatokhoz hasonlítjátok magatokat, de én ember vagyok.
Az egyik válaszolót meg az zavarja, hogy házasságnak hívják... Nem tök mindegy? Csak egyenlő jogokat szeretnénk, neked mennyire lenne hatással az életedre ha mi is ezt a szót használnánk?
De volt itt olyan is, aki a gyereket kutyához, a melegséget pedofíliához hasonlította... Attól hogy a melegházasságot engedélyezik, miért lehetne hirtelen 10 évesekkel is házasodni? Ez csak egy demagóg érv. A melegházasságról van szó, ahol két egyenlő fél van. Nem ember-kutya, nem nagypapi-10 éves kislány. És attól, hogy a melegházasságot engedélyezik, jövőre nem fognak utcára vonulni a pedofilok, hogy na akkor mi is.
Az meg hogy a házasság férfi és nő köteléke, a család anya-apa-gyerek... Ezek mind ember által kreált definíciók, így meg is változtathatók. A család meg már alapból nagyon sok esetben máshogy áll össze.
Én azt vettem észre, hogy az ittenieknek nem is a házassággal, hamem en bloc a melegekkel van baja. A házasság ellen egy normális érv nem volt, mivel igazából nem is nagyon létezik olyan épkézláb érv, ami megmagyarázná hogy miért ne házasodhatna össze két fél, ha mindketten akarják.
A válaszolók nagyrésze egyszerűen homofób. Nem tudjuk miért, az ok egyénenként eltérő lehet. De nekik valamiért az okoz örömet ha a melegekről “véleményt alkothatnak”, ergo elhordhatják őket mindennek. Szerintem ez a betegség, nem a homoszexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!