Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kíváncsiságból kérdem azoktól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiságból kérdem azoktól, akik ellenzik Magyarországon a melegházasságot, miért teszik? Az a válasz nem elfogadott, hogy "nem természetes", hisz a WHO kijelentette, hogy nem számít mentális betegségnek. Nyugodtan írjátok ide őszintén.

Figyelt kérdés

2019. júl. 7. 15:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj, tudod mi folyik egy árvaházban? Látogass meg egyet, vag még jobb: tegyük be oda a gyerekedet egy hétre. Meglátjuk, milyen jóttesz az árvaház annak a szerencsétlennek :DDD
2019. júl. 7. 16:47
 22/39 anonim ***** válasza:
9%

Tudod a házasság szó a hetero emberek számára egy férfi és egy nő egybetartozását jelenti. Ezért a melegházasság mint fogalom nem értelmezhető.

Ez hasonló mint mondjuk a pálinka esetében is le van irva, hogy milyen italt lehet pálinkának nevezni. Ami nem felel meg a követelményeknak az nem pálinka.

Két férfi között ne legyen házasság. Nevezzék bármi másnak és legyenek boldogok.

2019. júl. 7. 16:48
 23/39 anonim ***** válasza:
93%

Nem kötekedésből írom amit írok, inkább csak a vita kedvéért:

Szerintem a "mert nem természetes" érv kicsit furcsa, tekintve hogy még nem láttam őzeket sem házasodni. A természetességet az erkölcsösséggel egyenlővé tenni szerintem hiba. Ha embercsoportok jogairól van szó, akkor kell hogy legyen jobb érvünk.

Ha a család = apa, anya, gyerekek dolgot nézzük, akkor ennyiből azok a heteró párok se házasodhassanak, akik nem akarnak gyereket/nem lehet gyerekük? Másrészt felmerül az örökbefogadás kérdése is. Szerintem bárki nevében beszélek, ha azt mondom hogy egy gyereknek jobb helye van egy homoszexuális párnál, mint egy gyerekotthonban.

2019. júl. 7. 16:50
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem az előttem lévőnél, hogy miért olyan fontos neked, h mit csinál a másik?

A házasság szó már úgyis csak egy vicc, és nem a melegek tették azzá. A megházasodottak jó 60 százaléka a következő 5 évben elválik. És magyarországon még nincs melegházasság....

2019. júl. 7. 16:51
 25/39 anonim ***** válasza:
94%
Nem ellenzem, de amiket olvasok abból azt szűrtem le, hogy az emberi érzéketlenség miatt, ami főként jellemzi ezt az országot. Kb. én heteró vagyok te nem, akaszd fel magad vagy felakasztalak kb ezt gondolják. Meg örülj ha élsz, ne b....., ne akarj házasodni, gyereket. Ja gyereket főleg azért ne, mert akkor a lelkivilága károsodik, mivel mi szétfogjuk szekálni azért mert azonos neműek a szülei. Meg mi okos heteró magyarok, jobban tudunk, érzünk mindent mint aki benne van. Na ezért nem akarják, nehogy már ők vagy a gyerekeik b...esküvőt lássanak, az káros a gyerekre ha ilyet lát. Az, hogy ő otthon piál, utána összeveszik a feleségével, az nem káros a gyerekre, csak a b.... Na kb ezért mert ilyesmi gondolatmenetük van.
2019. júl. 7. 16:56
 26/39 anonim ***** válasza:
8%

Ha holnaptól engedélyeznék a melegházasságot, és házasodnának én azt jó eséllyel nem vennem észre, és így ezt sem akarom, hogy nem lehet, igen, a tüntetéssel van a baj, és ezt nagyon sok hetero által hallom, hogy nem bánják ők, hogy vannak, de minek kell "ordibálni"...

A gyerekről csak annyit, hogy hová születik az az ő sorsa, sajnálatos, ha rossz szülőkhöz, de onnantól kezdve, hogy nincs meg egyetlen szülője sem, legyen az ő döntése, jaaa, pici és nem tud dönteni, akkor nevelje fel a társadalom amiben született, az pedig itt a Magyar Állam, és ez a nevelő döntse már el, hová adja ki bértartásra!

2019. júl. 7. 17:08
 27/39 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem a who is csak az aktuális érdekeket szolgálja ki.

A szélsőséges szexualitás bontja a társadalmat s ez a globalist társadalom kialkuläsának kedvez..

Kifejezetten nincs bajom semmilyen beálitotsággal de ennek a nyilvánosságra hozatalával már kicsit van.

Szerintem a szexualitás magán ügy.

S nem kén a mások orra alá dörgölni mert feszültségeket generál...

De ha így haladunk akkor már ugyan mindegy ha más meg 10 éves lány vesz feleségül ha azt szereti miértne.. Lehet a who egyszer azt kijelenti sose tudni

2019. júl. 7. 17:08
 28/39 anonim ***** válasza:
89%

3as okos mondata: “ hetero egyedülálló fickó nem mer leszólítani az utcán egy nőt,“

nem-e? Melyik világban élsz te, szívem?😂

A többihez inkább hozzá se szólok...

2019. júl. 7. 17:27
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Biztos pánikrohamot kapnál, ha a bazilika előtt meleg pár fotózkodna. Tegyük már tisztába a fogalmat a homoszexuálisok nemcsak szexelnek egymással, romantikus érzelmeket is az azonos nemű társaikkal élik meg. Akik felnőtt emberek, ez nemcsak arról szól ki-kivel szexel.
2019. júl. 7. 17:29
 30/39 anonim ***** válasza:
90%

"A szélsőséges szexualitás bontja a társadalmat"

Ez alatt azt érted, hogy feszültséget kelt a társadalomban? Mert hogyha igen, akkor én azt mondanám hogy ez nem feltétlenül gond. Nem "ordibálnának", ha nem lenne miről ordibálni. De amikor van egy párod, akivel nem házasodhatsz meg, vagy ha szeretnél gyereket nevelni, de nincs jogod az örökbefogadáshoz akkor szerintem érthető, hogy az embernek megjön a kedve az ordibáláshoz.

A pedofíliát pedig nem értem, hogy mi alapján lehetne egy napon említeni a homoszexualitással. A homoszexuális kapcsolat beleegyezéses, a pedofil nem.

2019. júl. 7. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!