Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból kérdem azoktól, akik ellenzik Magyarországon a melegházasságot, miért teszik? Az a válasz nem elfogadott, hogy "nem természetes", hisz a WHO kijelentette, hogy nem számít mentális betegségnek. Nyugodtan írjátok ide őszintén.
Igen?
Ez teljesen természetes, sőt, vannak olyan fajok amik kifejezetten hajlamosak rá.
A pingvinek egész életre választanak párt, és a meleg pingvinpárok örökkbe is fogadják a "normális" párok által magára hagyott tojásokat.
Google is ur friend
Leszbikus nők? A legnagyobb gyűlölet bennük van!
Egy homokos még úgy alapjáraton el van magának.
De ezek... még gyűlölik azokat a biszex nőket is, aki pasival is dugnak!
Nagyon korlátolt bagázs!
Igen, a #10-es jót kérdez!
"Házasság"= ház, házas, házasodik, összeházasodnak, a ház a kulcsszó... Ki látott már például egy varacskos kandisznót, hogy egy másik kannak túrt odút s az belement, megfordult benne, jónak érezte és együtt maradtak?
#11:
Itt nem a tettekről van szó, hanem a házasságról, ha jól értettem eddig.
A 13 as konkrétan ignorált...tényleg utána nézhetnétek mielőtt hülyeséget írtok...
A pont szerintem abban van, hogy egyes embereknek szíve vágya megházasodni. Hát tegyék!
Miért zavarja ez annyira a heteró embereket? A kérdés tehát ez: Miért is annyra zavaró nektek, ha mások élik az életüket?
Melegek esten, még nők esetében is, nagyfokú önzőség a gyerek közösen nyíltan nevelése is, nevelje az egyik, de ne legyen a gyereknek kettő anyja, vagy kettő apja, vagy mit tudom én...
Azért mert ők kitalálták a vágyaikat, ne egy emberpalánta legyen az áldozata, hülye példa, de mikor valaki 50 négyzetméteren tart nagytestű kutyát, az is csak a saját önzősége...
AZ utolsó válaszolót értem, de ha utána nézünk, konkrétan több pl van rá, h meleg emberek által nevelt gyerekek hetero kapcsolatban élnek.
Egyébként jobb lenne a gyereknek, ha államilag nevelnék, esetleg vernék a szülei, akik heterók?
A jó szülőségnek nem feltétele a szexuális irányultság
#17:
Nem igazán jók az érvek, jó eséllyel sérül a gyerek, attól, hogy még hetero lesz belőle, ami évek múlva üt ki, nem az óvodapszichológusnál...
Én inkább az árvaházat választom, mint kettő férfi szülőt például,jaaa, hogy engem meg sem kérdeznek..., mint a nagytestű kutyát...
Tehát a pride a probléma csak? Ezt azért nem hinném.
De ha ez segít, egyet értek veled, melegként. Én nem szeretném, ha a félpucér idiótákkal azonosítanának engem, akik még csak nem is értik a rendezvényt, amire elmennek. A pride nem egy bohócfelvonulás, hanem az egyediség ünnepe kellene h legyen, és mint olyan a heteróknak is szól, nem csak a melegeknek. Pride--büszkeség. Büszke vagyok, hogy túltettem magam az eddig felmerülő nehézségeken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!