Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kíváncsiságból kérdem azoktól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiságból kérdem azoktól, akik ellenzik Magyarországon a melegházasságot, miért teszik? Az a válasz nem elfogadott, hogy "nem természetes", hisz a WHO kijelentette, hogy nem számít mentális betegségnek. Nyugodtan írjátok ide őszintén.

Figyelt kérdés

2019. júl. 7. 15:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen?

Ez teljesen természetes, sőt, vannak olyan fajok amik kifejezetten hajlamosak rá.

A pingvinek egész életre választanak párt, és a meleg pingvinpárok örökkbe is fogadják a "normális" párok által magára hagyott tojásokat.

Google is ur friend

2019. júl. 7. 16:30
 12/39 anonim ***** válasza:
4%

Leszbikus nők? A legnagyobb gyűlölet bennük van!

Egy homokos még úgy alapjáraton el van magának.

De ezek... még gyűlölik azokat a biszex nőket is, aki pasival is dugnak!

Nagyon korlátolt bagázs!

2019. júl. 7. 16:32
 13/39 anonim ***** válasza:
8%

Igen, a #10-es jót kérdez!

"Házasság"= ház, házas, házasodik, összeházasodnak, a ház a kulcsszó... Ki látott már például egy varacskos kandisznót, hogy egy másik kannak túrt odút s az belement, megfordult benne, jónak érezte és együtt maradtak?

2019. júl. 7. 16:33
 14/39 anonim ***** válasza:
88%

#11:

Itt nem a tettekről van szó, hanem a házasságról, ha jól értettem eddig.

2019. júl. 7. 16:35
 15/39 anonim ***** válasza:
98%

A 13 as konkrétan ignorált...tényleg utána nézhetnétek mielőtt hülyeséget írtok...

A pont szerintem abban van, hogy egyes embereknek szíve vágya megházasodni. Hát tegyék!

Miért zavarja ez annyira a heteró embereket? A kérdés tehát ez: Miért is annyra zavaró nektek, ha mások élik az életüket?

2019. júl. 7. 16:36
 16/39 anonim ***** válasza:
0%

Melegek esten, még nők esetében is, nagyfokú önzőség a gyerek közösen nyíltan nevelése is, nevelje az egyik, de ne legyen a gyereknek kettő anyja, vagy kettő apja, vagy mit tudom én...

Azért mert ők kitalálták a vágyaikat, ne egy emberpalánta legyen az áldozata, hülye példa, de mikor valaki 50 négyzetméteren tart nagytestű kutyát, az is csak a saját önzősége...

2019. júl. 7. 16:39
 17/39 anonim ***** válasza:
91%

AZ utolsó válaszolót értem, de ha utána nézünk, konkrétan több pl van rá, h meleg emberek által nevelt gyerekek hetero kapcsolatban élnek.

Egyébként jobb lenne a gyereknek, ha államilag nevelnék, esetleg vernék a szülei, akik heterók?

A jó szülőségnek nem feltétele a szexuális irányultság

2019. júl. 7. 16:42
 18/39 anonim ***** válasza:
7%
Nem értesz, nem a házasságot ellenezzük, felőlem minden nap házasodhat, azt csinál amit akar, de már elnézést, ha ide született, hogy nem kivitelezhető, akkor ne tépje már a száját az utcán!
2019. júl. 7. 16:42
 19/39 anonim ***** válasza:
13%

#17:

Nem igazán jók az érvek, jó eséllyel sérül a gyerek, attól, hogy még hetero lesz belőle, ami évek múlva üt ki, nem az óvodapszichológusnál...

Én inkább az árvaházat választom, mint kettő férfi szülőt például,jaaa, hogy engem meg sem kérdeznek..., mint a nagytestű kutyát...

2019. júl. 7. 16:46
 20/39 anonim ***** válasza:
23%

Tehát a pride a probléma csak? Ezt azért nem hinném.

De ha ez segít, egyet értek veled, melegként. Én nem szeretném, ha a félpucér idiótákkal azonosítanának engem, akik még csak nem is értik a rendezvényt, amire elmennek. A pride nem egy bohócfelvonulás, hanem az egyediség ünnepe kellene h legyen, és mint olyan a heteróknak is szól, nem csak a melegeknek. Pride--büszkeség. Büszke vagyok, hogy túltettem magam az eddig felmerülő nehézségeken

2019. júl. 7. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!