Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem bírja elfogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja elfogadni hogy együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
Tudom a barátomról, hogy biszex. Amikor együtt voltunk azt élvezte, meg éreztem rajta, hogy szeret. Olyanokat mondott, hogy nagyon tetszem neki, mert kisfiús arcom van, és úgy tudok ránézni mint egy lány. Mégsem tudja elfogadni azt, hogy vonzódik hozzám, annyira befolyásolja a homofóbia amiben felnőtt. Egyszer rosszul is lett annyira felidegesítette magát. Mégsem tud elhagyni, ezért meg valamikor engem hibáztat. Mert én kezdeményeztem. Nem igazán tudom mit tegyek.
2019. júl. 3. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedhettek még egy ideig de szerintem nincs értelme. Állítsd válasz út elé, vagy elfogadja, hogy van köztetek valami és nem hibáztat téged, hisz ha nem tetszenél neki hiába kezdeményeztél volna... Vagy keress olyat, akivel ilyen probléma nincs.
2019. júl. 4. 06:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha biszex, akkor már eleve felejtős a dolog. Arra jó max, hogy szexeljetek illetve "kacérkodjatok", de komoly kapcsolatra semmiképp. De ahogy látom, te szerelmes vagy belé, ő pedig nem. Meg ha szeretne is téged.. milyen jövőtök lenne ugyan egy biszexszel? Ha majd egy nő miatt elhagy, akkor megalázó helyzetbe fogsz kerülni.
2019. júl. 4. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!