Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lennék ha ezt érzem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lennék ha ezt érzem egy fiú iránt?

Figyelt kérdés
Mindkettőnknek barátnője van, és van szexuális életünk lányokkal. Ennek ellenére egymással is szexelünk, és érzem azt hogy egy fiú jobban izgat szexuálisan. Meg szerintem mindkettőnket padlóra küldene ha megszakadna a barátságunk. Mert a barátom is velem élvezi jobban a szexet. Meg mindent kitalálunk csak kettesben legyünk. Volt már romantikus együtt aludtunk szexelésünk is. Szerelmet is vallottunk már egymásnak.
2019. júl. 1. 19:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sohasem fogom felvállalni ebben az országban, jó vicc. Igenis kell valaki mert ha sokáig nincs csaja valakinek beindul a pletyka. Amúgy sem tehetek róla, hogy a melegeket utálják itt. A saját családom sem bírja őket. Nem fogom hallgatni ahogy a szüleim, emberek lehordanak mindenféle beteg, undorító b...nak. És lehet, hogy nem helyes viszont az sem ahogy elítélik az azonos nemű kapcsolatokat.Ha ezt nem tennék a melegeknek sem kellene hazudniuk. És kb az egész életem a hazugságokról szól, mert amikor rájöttem arra, hogy bejönnek a fiúk, kinek mondhattam el? Kamaszként megtudtam ezt valakivel beszélni?Senkivel, mert az egész közeg ahol élek homofób. Ha nem hazudnék nem lenne családom, barátaim.
2019. júl. 2. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha kidob ezért a családod, akkor az maximum biológiailag család. A család lényege, hogy szeressétek és támogassátok egymást, bármit hoz az élet. Ugyanígy az a barát sem valódi barát, aki ezért otthagy. A hazugságra épített kapcsolatok felszínesek, üresek.

Megértem, hogy nem akarod felvállalni, de így ezt nem értem hogy akarod kivitelezni. Minden megy tovább így, hazudtok mindenkinek, mindketten összeházasodtok a barátnőtökkel, gyerekeket nemzetek és közben ugyanúgy összejártok? Neked ez az ideális élet? Sajnálom a lányokat, akik valószínűleg őszintén szeretnek titeket és ti meg a pofájukba hazudtok. Nekem ez így biztos nem menne, max addig tudnék várni, ameddig nem függök már a szüleimtől, és elhúznék a fiúval egy toleránsabb helyre, hátrahagyva a kamu barátokat meg ezt a csodálatos “családot”...

2019. júl. 2. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Koltozz el otthonrol en is ezt tettem

A mai napig nem tudjak rolam a szuleim

2019. júl. 3. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
De attol meg sajat erdekeid meplett a lanyokkal jatszadozol. Ez nem fer. Igen, ahohgy az sem fer hogy elitelik a melegeket. De attol meg ne legyel paraszt es dobd a csajokat. De istenem, hogy te mennyire onzo vagy. Tudod, ha ismernelek, mar reg feldobtalak volna titeket a baratnoiteknel.
2019. júl. 3. 08:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Tudom azt én is, hogy nem szeretnek a szüleim, ezért nem tudnák elfogadni. Mást nem tehetek, nyelvet nem beszélek olyan jól, hogy mennék már külföldre. Nem kockáztathatom meg, hogy kiderüljön mert akkor pokollá válna az életem.
2019. júl. 3. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg angolul a vilag legkonnyebb nyelve
2019. júl. 4. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!