Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lennék ha ezt érzem egy fiú iránt?
Ha kidob ezért a családod, akkor az maximum biológiailag család. A család lényege, hogy szeressétek és támogassátok egymást, bármit hoz az élet. Ugyanígy az a barát sem valódi barát, aki ezért otthagy. A hazugságra épített kapcsolatok felszínesek, üresek.
Megértem, hogy nem akarod felvállalni, de így ezt nem értem hogy akarod kivitelezni. Minden megy tovább így, hazudtok mindenkinek, mindketten összeházasodtok a barátnőtökkel, gyerekeket nemzetek és közben ugyanúgy összejártok? Neked ez az ideális élet? Sajnálom a lányokat, akik valószínűleg őszintén szeretnek titeket és ti meg a pofájukba hazudtok. Nekem ez így biztos nem menne, max addig tudnék várni, ameddig nem függök már a szüleimtől, és elhúznék a fiúval egy toleránsabb helyre, hátrahagyva a kamu barátokat meg ezt a csodálatos “családot”...
Koltozz el otthonrol en is ezt tettem
A mai napig nem tudjak rolam a szuleim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!