Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mernéd verni idegen előtt a farkadat? Esetleg segítenél is, miközben ő meg neked?
Figyelt kérdés
Közös farokverés nagyon bejönne, vagy idegen tőled? Álmodoztál már ilyenről valaha? Vagy volt is részed benne?2019. jún. 30. 17:18
2/26 anonim válasza:
Persze, hogy ki merem venni.
A közös faszverés is mindennapos.
3/26 anonim válasza:
Bejön a dolog. Sajnos még nem volt. Szívesen venném ha lenne rá lehetőség. Közös maszti, egymásnak kiverni.
4/26 anonim válasza:
Nagyon is izgat egymásét kiverni!
Volt már benne részem és hatalmasat élveztünk!
5/26 anonim válasza:
Még nem de kipróbálnám mindenképp!
6/26 anonim válasza:
Persze nem vagyok szégyenlős! :)
Segítenék neki ;)
7/26 anonim válasza:
Volt rá alkalom autóban, remélem lesz is
8/26 anonim válasza:
Volt már és még remélem lesz is :D
21/F
9/26 anonim válasza:
Volt már rá példa.
Nyilvános zuhanyzóban, piszárnál, és szedtem már így össze pasit is.
De vertem már ki nudista strandon is, mindenki előtt, nem vagyok szégyenlős.
10/26 anonim válasza:
Nekem is bejön az ötlet, szerintem kiverném idegen előtt simán. Neki is szivesen kiverném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!