Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Részegen csókolóztam, de nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen csókolóztam, de nem emlékszem rá?

Figyelt kérdés

Egy pár napja voltunk egy buliban egy pár haverral és eléggé berugtam. Igazából nem nagyon szoktam inni szóval nem kell sok hozzá, hogy részeg legyek. Nem is emlékszem nagyon csak homályosan a dolgokra. Annyi, hogy "táncolunk" meg iszunk..

Viszont...egy lány aki ott volt azt mondta, hogy csókolóztam az egyik fiúval.(aki hetero) Először csak azt hittem, hogy szivat, mert mindig ezt csinálja, de most elég őszintének tűnt. Az említett srác amúgy tetszik nekem, de ha egy mondatot váltottunk valaha, sokat mondok. Egyébként tőle nem kaptam semmilyen visszajelzést szóval nem biztos, hogy igaz. De ha az is, mégsem kérdezhetem meg csak úgy, hogy "Bocsi, a múltkor nem smároltunk véletlenül csak, mert nem emlékszem."

Szerintetek igazat mondott a lány? már nem is tudom mit gondoljak...

2019. jún. 29. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Más nem volt ott aki látta volna hogy csókoloztál e vele? Csak mert hátha úgy jobban hihető lenne a dolog.
2019. jún. 29. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Felvétel készült róla?

Ha nem akkor tagadd le és lépj tovább.

2019. jún. 29. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem kérdezd meg a srácot, mond hogy a lány mindig csak szivat az ilyenekkel, és nem tudod, hogy most mi a helyzet, mert te nagyon részeg voltál és nem emlékszel semmire. Bár ha full hetero akkor nem csókol meg a srác, szóval itt valami sántít
2019. jún. 30. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kérdezd meg a srácot. Ha úgyis tetszik, akkor hátha lesz több is belőle? Ha nagyon elutasító lesz, akkor legalább tudod, hogy esélyed sincsen nála.
2019. jún. 30. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy megkérdezed a srácot, szerintem előrébb nem jutsz vele.

Mert vagy ő is lehetett annyira részeg, hogy nem emlékszik rá. Vagy azt tettette, hogy részeg és a piára tudja fogni a dolgot, ha esetleg te mégis emlékezni fogsz majd rá.

Namármost, ha rákérdezel és azt mondja, igen megtörtént, de részeg voltam én is, hihető lenne, hogy arra fogja, hogy ezt a pia hozta ki belőle, ha emlékszik rá? Nem.

Szerintem ezt valahogy máshogy kell megtudnod.

2019. jún. 30. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!