Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuális férfiaknak miért van kicsit nőies hangjuk, nőies kéztartásuk?
Najó nagyon kiégek marsról XD. De am még aranyos is ez a megfogalmazás. Ne aggódj bekével jöttünk.
Én jelen pillanatban zenét hallgatok semmi extra. Az marslakók is szoktak néha XD
Az eddigi tapasztalataim alapján az átlagokat nézve szerintem is jellemzőbb a melegekre a kisebb-nagyobb nőiesség. De arra, hogy ez miért van szerintem senki nem tudja a választ. A meleg és hetero férfiak agyának felépítésében vannak kisebb különbségek, szóval ez közre játszhat.
Én azt mondanám, hogy inkább a biológiai háttérből fakadhat és kevésbé tanult dolog. Én két gyerekkori képemen is megfigyeltem, hogy a két tesóm közül nekem van a "legmelegebb" tartásom, pedig akkor még nem tudtam hogy meleg vagyok-e. Ők heterók lettek.
Tudtommal jelenleg az a konszenzus, hogy rengeteg genetikai, méhbeli hormonális hatás, stb. miatt lesz valaki homoszexuális. De nincs olyan konkrét gén, ami ha valakiben megvan, akkor meleggé tenné az illetőt.
Nincs nőies hangom, nincsenek nőies kézmozdulataim, soha nem mondanád meg látszatra hogy meleg vagyok.
Semmilyen művészi tehetségem sincsen, mentős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!