Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuális férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális férfiaknak miért van kicsit nőies hangjuk, nőies kéztartásuk?

Figyelt kérdés
A homoszexualis és a hetero pasi génjei között bizonyítottan különbség van?
2019. jún. 27. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Najó nagyon kiégek marsról XD. De am még aranyos is ez a megfogalmazás. Ne aggódj bekével jöttünk.

Én jelen pillanatban zenét hallgatok semmi extra. Az marslakók is szoktak néha XD

2019. jún. 27. 22:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek nőies vonásaim. A hangom is átlagos. Én informatikus vagyok. Hobbiból rajzolok/festek ;)
2019. jún. 27. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
A lanyos fiukra jellemzo ,,mert lanykent ereznek.
2019. jún. 27. 23:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi tapasztalataim alapján az átlagokat nézve szerintem is jellemzőbb a melegekre a kisebb-nagyobb nőiesség. De arra, hogy ez miért van szerintem senki nem tudja a választ. A meleg és hetero férfiak agyának felépítésében vannak kisebb különbségek, szóval ez közre játszhat.

Én azt mondanám, hogy inkább a biológiai háttérből fakadhat és kevésbé tanult dolog. Én két gyerekkori képemen is megfigyeltem, hogy a két tesóm közül nekem van a "legmelegebb" tartásom, pedig akkor még nem tudtam hogy meleg vagyok-e. Ők heterók lettek.

Tudtommal jelenleg az a konszenzus, hogy rengeteg genetikai, méhbeli hormonális hatás, stb. miatt lesz valaki homoszexuális. De nincs olyan konkrét gén, ami ha valakiben megvan, akkor meleggé tenné az illetőt.

2019. jún. 27. 23:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Max kisfiús vagyok, de nőiesnek messziről sem mondható el rólam
2019. jún. 28. 07:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nőies hangom, nincsenek nőies kézmozdulataim, soha nem mondanád meg látszatra hogy meleg vagyok.

Semmilyen művészi tehetségem sincsen, mentős vagyok.

2019. jún. 28. 07:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
nézd meg ungár péter hangját a youtube-on, ő hetero és csak ha hallod, először azt gondolnád, hogy egy nő szólal fel/beszél , politikától függetlenül irtam ezt a példát
2019. jún. 28. 11:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

[link]

2019. jún. 30. 14:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, a gének miatt, de erről nem tehet senki, a természet alakította így
2019. júl. 1. 14:50
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán inkább arról van szó, hogy aki heterósan viselkedik arról eleve nem mondanád meg hogy meleg, ez némiképp ronthatja a megfigyelésed.
2019. júl. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!