Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuális férfiaknak miért van kicsit nőies hangjuk, nőies kéztartásuk?
Figyelt kérdés
A homoszexualis és a hetero pasi génjei között bizonyítottan különbség van?2019. jún. 27. 20:47
1/20 anonim válasza:
Mert ezek tanult viselkedésformák, és ők többnyire ezzel (is) hangsúlyozzák ki a lágyabb, nőiesebb vonásokat.
5/20 anonim válasza:
Ez elég vegyes, több meleg ismerősöm van és csak néhányukra jellemzőek ezek a tulajdonságok (nem egyforma erősen). Fogalmam sincs, mi lehet mögötte.
6/20 A kérdező kommentje:
Én ahány homoszexuális pasit hallottam, láttam, egytől egyig jellegzetes kéztartás, kicsit nőies, lágyabb hang volt rájuk jellemző. Illetve kívülről is nagyon lejön, hogy valahogy lejönm, hogy más szelek fújnak.
Nehogy megsértődjetek srácok! Érdekes egy világotok van. Kicsit mintha a Marsról jöttetek volna. Én úgy nézek a meleg férfiakra, mint különleges lényekre.
Bele bújnék egy napra a bőrükbe, hogy miként látják a világot. Sok közt
2019. jún. 27. 21:16
7/20 A kérdező kommentje:
Sok köztetek a művesz. Ez is nagyon érdekes.
2019. jún. 27. 21:17
8/20 A kérdező kommentje:
Amúgy mivel foglalkoztok meleg srácok aki éppen most olvassa ezt?
2019. jún. 27. 21:18
9/20 anonim válasza:
Rolam nem.momdjak meg mély hangom van nincs kéz tartásom és fizikai munkát (asztalos) vagyok..
10/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2019. jún. 27. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!