Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy helyes férfi, hogy tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy helyes férfi, hogy tud beletörődni abba, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy én eléggé homofób voltam. Az egyik rokonomról kiderült, hogy meleg. Meg akartam érteni az egészét, és regisztráltam meleg oldalra. Összehaverkodtam egy értelmes fiúval, aki még nem is csúnya, egyetemre jár. Már megbántam a regisztrálást, mert történt valami amikor segített nyelvet tanulni. Mikor nevettünk valamin, megsimogatta a kezemet. Fura érzésem lett tőle, de azt éreztem, hogy megcsókolnám. Azóta menekülnék tőle, meg hiányzik is. Ezért nem értem, egy ilyen ápolt férfi, hogy tud beletörődni abba, hogy meleg? Nem mondom, hogy rosszul nézek ki csak ő helyesebb. Lehet, hogy nem kellene barátkoznom vele, mert kihozza a kevés biszex hajlamomat?
2019. jún. 25. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
alapvetöen mindneki bi csak elnyomja.nem kell beletörödni,hanem meg kell jol élni a szexualitást,ami jol esik azt kell csinalni azt szájé
2019. jún. 25. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi mást tehetne? Legfeljebb elnyomná és boldotalanul élné életét. Az nem számít, hogy valaki helyes vagy sem.

Miért gondolod, hogy a kevésbé ápolt férfiaknak kell könnyeben beletörődniük, a helyesekkel ellentétben?

2019. jún. 25. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolom csak ő minden csajt megkaphatna. Még rám is hatással volt. Én ezt nem akarom, mert meleg gondolataim vannak vele kapcsolatban. Nem szeretnék biszex lenni, és hibát követtem el, ezzel a barátsággal.
2019. jún. 25. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! A homoszexualitás az születéstől kezdve velünk van. Akkor bennünk van mik leszünk: heteró, homo, bi, pán, ect. Én értem azt, hogy te nem szeretnéd, hogy előjöjjön az a kevés homoszexualis hajlamod. De ha van az annyit jelent, hogy igazából valamilyen szinten meleg vagy. Vagy biszex. Csak nem tudod elfogadni. Ezeket hívják úgy, hogy látens meleg. De én azt tanácsolom, ha hiányzik neked az a fiú, akkor beszélj vele. Találkozz vele! És hagyd kiélni ezeket a fajta vágyaidat.

Ha van kedved írj nekem. És beszélgethetünk a témáról.

Üdv, egy meleg ember!

2019. jún. 25. 18:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg csak barátkozni szerettem volna vele. Meg én ilyet nem csinálhatok mert engem ezért kidobnának otthonról.
2019. jún. 25. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Miért érzem azt, hogy ez megint egy kamukérdés? Na miért?
2019. jún. 25. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
könnyen
2019. jún. 27. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!