Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ennyi elovaladekom?
Figyelt kérdés
Mar ha egy kicsit elkezdenek simogati vagy a sima csokolozastol felkemeny leszek es annyi elovaladek jon hogy a nadragom is ataztatja.2019. jún. 20. 22:06
1/14 anonim 

válasza:

Bizony, ezzel nem vagy egyedül. Hormonok, mirigyek...nem lehet mit tenni.
3/14 anonim 

válasza:

Nekem meg kb semennyi sincs. Ilyen az élet, nem hiszem hogy nagyon tudnád szabályozni.
4/14 anonim 

válasza:

Ez sajnos nálam is így van.
Rettentő zavaró tud lenni. Olykor kissé kínos is.
De sajnos ez ellen nem tudunk mit tenni.
Talán ha egy betétet teszel be az esetleg a nadrág átázásától megvéd. Bár.. Furcsának tűnhet 😕 de nincs jobb ötletem
28f
5/14 anonim 

válasza:

Szeretem az ilyen srácokat de én nem találok egyet sem
6/14 anonim 

válasza:

Nekem is jöhetne egy ilyen. Főleg ha gyorstüzelő.
7/14 anonim 

válasza:

aki szereti a dakot es a szexet,annak ez bejön,szal ne parázz
8/14 anonim 

válasza:

nekem inkább élvezés után jön még sok
9/14 anonim 

válasza:

Egy ilyen pasihoz volt egyszer alkalmam.
Érdekes volt hogy párat húztam rajta, és azt hittem már ettől elélvezett, annyi előváladéka volt.
Engem nem zavart.
10/14 anonim 

válasza:

Nekem is van elég jól, de másét szívesen megkóstolnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!