Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen egy meleg ruhája...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy meleg ruhája (bővebben lenn)?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy a melegeket fel lehet ismerni már a ruhájukról.

De nem értem mit kell nézni a ruházaton.

Milyen a melegek pólója, pulcsija, zoknija, stb, stb? Mert én ránézek valakire és nem tudom, valahogy nekem nem igen jön le, hogy mit kell nézni.

Segítenétek, hogy jobban felismerjem a melegeket a ruházatukról?

2019. jún. 20. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos meleg embernek nem különb a ruhája a heteró társaiétól.Akik azt mondták neked hogy a melegeket fel lehet ismerni a ruházatukról,általánosítanak,nem is kicsit.Igen,van egy részük akiken látni lehet hogy melegek,de náluk nem csak a ruházatukról rí le hogy azok.A többiek teljesen szokásos ruhákban járnak. :D
2019. jún. 20. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ideje lenne már tudni elkülöníteni a

1. szexuális orientációs másságot, amitől az illető 100%-ig ugyanolyan működésű, mentalitású férfi, mint akármelyik, tehát nem fogod róla látni, mert nincs mit

2. és a pszichológiai nemi másságot (gender-eltérések: művészlélek, lányos passzív fiúcskák, genderqueer, transznemű), amiből viszont nem feltétlen következik, hogy az illető gerjed a férfiakra, sőt, gyakran simán aszexuális...

Kétségtelen, hogy ez utóbbi csoport viselkedése, személyisége - és így öltözködése is többé-kevésbé elüt a sztenderd férfiakétól. Ez az a csoport, akinél szóba jön a felismerhetőség, a másiknál nem. Hát van, akiről süt... Meg van, aki próbálja visszafogni, elfojtani magát, de mit mondjak, ha ugyanolyan ruhába húznánk, akkor is hamar lejönne a személyiségéből, hogy na, ő más, mint a többi sörszagú focibvzi férfi. Sok ma a metroszexuális divatőrült heteró selyemfiú, szóval nem egyszerű a dolog, ruha alapján, azonban ha van mellette egy barátnő is (madarat tolláról módszer), akkor rögtön lejön, hogy az egy fiú a barátnőjével, vagy a meleg fiú a legjobb lány barátjával sülve-főve együtt... Ezt lehet érzékelni, meg aztán fiúk fiúkkal szoktak lógni, hülyülni.

2019. jún. 20. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ruháról és öltözködésről nem lehet megállapítani a másik szexualitását.

Nincs olyan ruha, amit melegeknek terveztek és olyan amit heteróknak. Jó pár évet menjünk vissza az időben, emlékeztek még mikor ha láttál az utcán egy pasit rózsaszín pólóban akkor mindenki leb-zizta? Utána már a heteróknál is nagy divat lett a rózsaszín.

Sokkal inkább amit nézni kell, nagyrészt a szemkontaktust, tegyük fel ülsz a metrón megnézed te is a számdra helyes pasikat esetleg a csomagot is szemügyre veszed ruhán keresztül, szóval ezt kell a te javadra fordítani, ne a pasikat stíröld hanem a többi pasi szemét ki az aki a pasikat figyeli és ki az aki a csajokat. Ebből már lejön kiben van meg a hajlam.

Hangleejtés, ha nem is nagyon szembetánően de a melegek más hangleejtéssel beszélnek, kézmozdulatok, járás, ezek azok amik akarva, akaratlanul is árulkodó jelek.

2019. jún. 20. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer engem hajléktalannak néztek, szóval kétlem, hogy ez lenne az első gondolatod, ha meglátsz. xDDD

Pulcsijaim: melegek. xD Most mit mondjak? Semmi extrák, a ruhaboltban általában a legszolidabb, általában szürke vagy fekete pulcsikat veszem.

Póló: ebből is jobban kedvelem a sötétebb színeket: sötétebb zöld, sötétebb kék, fekete

Zokni: szinte csak fekete zoknim van.

Cipők: általában addig hordom őket, amíg bírják. Persze télen nem ugyanazt hordom, mint ilyenkor. xD De most elengedtem magam és van két cipőm is a nyárra. :D Ezek is visszafogott, normális, fiatalos cipők, az egyik szerintem még alkalomra is teljesen jó.

Nadrág: melegítők és farmerek, néhány térdgatya, ha már haldoklom a melegtől (pl. ma xD)

Mármost ami miatt engem hajléktalannak néztek, az a téli öltözékem. Ugye... Télen jön a szezonális depresszióm és huhhh... xD Láttam egy képet magamról télen, és tényleg elég csövistyle xD

Reggel hatkor megyek ki minden nap először cigizni. És télen az nagyon durván néz ki: a szakadt reggeli melegítőm, amiben nem fázom, az a bakancs, amit nem sajnálok, mert reggel hajlamos vagyok elesni, ezért jó cipőt akkor nem veszek fel. Ehhez jön a kabátom, ami tele van pakolva mindig minden sz**ral, szeméttel stb., mert ugye zsebre rakom és utána meg elfelejtem kidobni belőle. És mivel nagyon nehezen ébredek, ezért az ábrázatom is elég durva. Kesztyűt, sapkát, sálat meg nem hordok, mert mindig elhagyom őket. A rekordom 1 nap- értsd: a vásárlás napján már elhagytam. xD

Szóval télen korán reggel nagyon durva látványt nyújtok. Vadidegenektől általában a következő kérdéseket kapom a téli reggeleken:

"Jól van?"

"Minden rendben?"

"Haver, minden oké?"

A nyakamat rá, hogy neked se az lenne az első gondolatod, hogy meleg vagyok. xD

2019. jún. 20. 23:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi a válaszokat.

Akkor csúnyán átvertek.

Azt hittem a melegek tényleg valami "spéci", heteroktól nem megszokott ruhákat válogatnak ki, vesznek meg.

Tényleg semmi olyan ruhadarab nincs, amit mondjuk leginkább melegek viselnek?

Mondjuk valami mintha a pólón, zoknin, esetleg a szokottnál szteccsesebb, stb.

Biztos semmi nincs?

2019. jún. 21. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Még szivárvány mintás ruhát is hordhat hetero. Attól hogy hetero még tetszhet neki szóval nem nincs olyan ami általános szerintem. Vannak akiken látszik de nem lehet azt mondani hogy minden meleg így vagy úgy öltözik. Esetenként meglepő anikor valaki lányos viselkedésre, megjelenésre mégis hetero, de sokféle ember van.
2019. jún. 22. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!