Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kit izgat még rajtam kívül a "lightos" farmerfétis? (meleg kérdés)
Elképzelt történet:
Feszes farmerban álltunk egymással szemben, majd szorosan összetapadtunk, a következő pillanatban már az ágyon hemperegtünk. Amennyire csak bírtam, átkaroltam. A lábszárunk, a combunk összeért, és szinte extázisba kerültem, amikor a feszes farmer durva anyagán keresztül a keményre duzzadt sliccem az ágaskodó farkához dörzsölődött. Átkarolt a derekamnál, a lábaival átkulcsolta az enyémet, és egyre szorosabban húzott magához. A feszes farmeren keresztül ott domborodott alattam keményen a slicce. Egyre hevesebben mozogtunk, dörzsölődtünk és nyomtuk egymáshoz a csípőnket. Éreztem, ahogy remeg, és aprókat vonaglik alattam. Ezt már nem bírtam tovább, robbantam én is, éreztem, ahogy a nedves forróság szétáradt a sliccem környékén.
csak az utolsó helyen leírt slicc a helyes megfogalmazás, a szövegben előrébb lévőknél farkat, stb. kellet volna írni
sztem a slicc = nadrág cippzárja
de a történet nagyon jó, nekem felállt :D azaz izgató!
Én helyénvalónak gondoltam, mivel a két ruhadarabon keresztül dörzsölődnek egymáshoz, vagyis a sliccüket dörgölik, ami mögött ott van a farkuk, de akkor majd gondolkodom még rajta, a "vulgáris" kifejezéseket meg most kerülni szerettem volna. :D
Örülök, ha izgatónak találtad, ez volt a cél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!