Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító az apakomplexus?
Tehát ha egy fiatal srác egy idős férfival kikezd, nem ítélem el de szerintem furcsa. Nyilván valakik szerint maga a homoszexualitás undorító de ez a kérdés inkább melegekhez szól :D
19f

A nagyobb korkülönbség még nem jelent apakomplexust.
A párom 55, én 26 vagyok és egyáltalán nincs apakomplexusom :P Egyszerűen csak úgy hozta az élet hogy megismerkedtünk, egymásba szerettünk és nem számít a korkülönbség a kapcsolatunkban.

Nem hiszem, hogy apakomplexus lenne.
En harom eve vagyok egyutt a baratommal, most 19 vagyok o 44.

szerintem egyáltalán nem undorító, sőt vannnak férfiak akiknek a kor kifejezetten jól áll. én mondjuk komolyat olyannal tudok elképzelni, aki korban közel áll hozzám, de ha bejön valaki nem utasítom el csak azért mert idősebb.
23/f

Én alapjáraton nem kezdenék idősebb férfiakkal, de végül így hozta a sors Igaz, köztünk azért nem óriási a körkülönbség (én 19, ő 37)
Szerintem egyébként az is nagyon számít, hogy mennyinek néz ki. Persze sokszor mondják, hogy a külső nem számít, de azért mégis. Nekem szerencsém van vele, úgy néz ki mintha egy magazin címlapjáról lépett volna ki

Semmi baj nincs vele. Ha valaki idosebb pasikra bukik, akkor lelke rajta. En nem latok abban semmi kulonoset, ha egy 20-25 eves egy 40-50 eves pasival jar. Anno en is 20 evvel idosebb pasival kezdtem ki :)
Igaz, a mostani baratom 24 evvel fiatalabb nalam :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!